Δευτέρα 1 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι για την απάτη με τους αστέγους-Περνούν από ανάκριση

  13/10/2019 17:52
Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι για την απάτη με τους αστέγους-Περνούν από ανάκριση

Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι για την απάτη με τους αστέγους-Περνούν από ανάκριση

  13/10/2019 17:52
Στη σύλληψη όλων των καταζητούμενων για την απάτη με άστεγους και την απόσπαση 35 χιλιάδων ευρώ από το κράτος, προχώρησε το απόγευμα η Αστυνομία.
 
Πρώτα συνελήφθη ο 46χρονος πρόεδρος κινήματος για τους άστεγους και ακολούθως ο 57χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και ο 66χρονος υπάλληλός του.
 
Ακολούθως η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε και τον 75χρονο, ο οποίος φέρεται, μετά από υποδείξεις, να ισχυρίστηκε ότι ήταν άστεγος και διέμενε σε κλουβί, ενώ όπως αποδείχθηκε από εξετάσεις, διέμενε σε κανονική κατοικία.
 
 
Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε νωρίτερα σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, οι ύποπτοι φέρεται να μετέφεραν άστεγους στο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται σε συμφωνία με το κράτος, που καλύπτει τα έξοδα διαμονής και σίτισης. Σε κάποιες περιπτώσεις ελέγχων, λειτουργοί του Γραφείου Ευημερίας, δεν εντόπιζαν τους άστεγους που υποτίθεται φιλοξενούσε το ξενοδοχείο, παρόλο που το κράτος συνέχιζε να καταβάλλει το κόστος διαμονής και σίτισης. Καταγγέλθηκε δε ότι, στην επιμονή τους για έλεγχο, οι λειτουργοί δέχονταν πιέσεις και απειλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Ο δήθεν άστεγος στο κλουβί, ο «Γολγοθάς» και οι ερωτήσεις για… ξεκαθάρισμα
 
Οι πρώτοι τρεις αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους, σε σχέση με αδικήματα που διαπράχθηκαν την περίοδο μεταξύ Αυγούστου 2018 και 12 Οκτωβρίου 2019 και που αφορούν συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση και απόπειρα απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απάτη. Άγνωστο είναι κατά πόσον θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο και ο 75χρονος. 
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας