«Δεν τα είδαμε όλα στο βίντεο της ρατσιστικής επίθεσης… Είναι πολύ μεγαλύτερο»

Την αποκάλυψη ότι το ρατσιστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με τις τρείς Ελληνοκύπριες και ένα ανήλικο, είναι μόνο ένα μέρος, έκανε το θύμα του επεισοδίου, αναφέροντας πως το ολοκληρωμένο βίντεο βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Cyprusbutterfly, η Σβετλάνα ανέφερε πως, «μόνο ένα μέρος του βίντεο έφτασε στα μέσα. Το βίντεο είναι πολύ μεγαλύτερο και υπάρχουν σκηνές όπου με έφτυναν και μου επιτίθονταν, για να μην αναφέρω τις προσβολές που εκστόμισαν εναντίον μου». 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Aπαντά στα περί επεξεργασμένου βίντεο η δικηγόρος της Σβετλάνας
 
Σε ότι αφορά τον ισχυρισμό από την πλευρά των Ελληνοκυπρίων, ότι είχε ζητήσει 100 ευρώ για μην αναφέρει τίποτα για το ατύχημα που είδε, η Σβετλάνα απορρίπτει κατηγορηματικά τα όσα τις καταλογίζονται, υποδεικνύοντας πως, «αυτά είναι βλακείες».
 
«Φυσικά και δεν ζήτησα χρήματα αλλά ακόμη κι αν μου τα πρόσφεραν θα τα απέρριπτα. Η Αστυνομία πήρε το τηλέφωνό μου ως τεκμήριο για να μελετήσει το βίντεο. Σημειώνω όμως ότι το βίντεο από το τηλέφωνό μου δεν είναι το μοναδικό τεκμήριο. Υπήρχε κάμερα στο πάρκινγκ, η οποία κατέγραψε επίσης τι συνέβη. Όταν ο φρουρός ήρθε και έδειξε την κάμερα, οι τρεις γυναίκες σοκαρίστηκαν. Υπάρχουν δύο μάρτυρες που εμφανίστηκαν και που ήδη έδωσαν  κατάθεση. Θέλω Δικαιοσύνη, θέλω οι ένοχοι να τιμωρηθούν σύμφωνα με τους νόμους. Είμαι κουρασμένη και εξουθενωμένη. Τις τελευταίες τρεις νύκτες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Θέλω να τελειώσει αυτή η τρέλα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας του ρατσιστικού επεισοδίου στον REPORTER-Όσα είδε
 
Ερωτηθείσα η Σβετλάνα εάν θα αποδεχόταν τη συγνώμη τους, σε περίπτωση που θα της ζητούσαν, η ίδια ανέφερε πως «αυτό είναι ένα περίπλοκο ζήτημα. Δεν είμαι έτοιμη να σας απαντήσω ακόμη. Είμαι ακόμη σε κατάσταση μεγάλου σοκ».
 
Σε ότι αφορά το ερώτημα γιατί δεν προσπέρασε το ατύχημα που έγινε μπροστά στα μάτια της, στο χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα, η Σβετλάνα ανέφερε ότι είναι άνθρωπος που δεν μπορεί να προσπεράσει την αδικία, ενώ αναφέρθηκε σε περιστατικό όπου τα έβαλε με βιαστή.  
 
«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να προσπερνούν. Δεν μπορώ να παραμένω ένας εξωτερικός παρατηρητής όταν βλέπω αδικία. Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό που μου συνέβη. Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά το 2012 ζούσα σε μια πόλη στην περιοχή της Αγιας Πετρούπολης, δούλευα ως οδηγός. Όταν επέστρεψα από τη βάρδια μου στην είσοδο συνάντησα ένα βιαστή και το θύμα του. Όταν με είδε αποφάσισε να ξεκινήσει να τρέχει. Δεν ξέρω τι με κατέλαβε αλλά τον έφτασα και κυριολεκτικά τον έριξα κάτω από τις κλωτσιές αφού τότε έκανε kickboxing. Όπως αποδείχθηκε αργότερα ήταν ένας κατά συρροή βιαστής που τον έψαχνε πολύ καιρό η Αστυνομία. Μάλιστα μου έδωσαν και μετάλλιο τιμής για τη σύλληψή του». 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩεκδοχή της Κύπριας που εμπλέκεται στο βίντεο της ρατσιστικής επίθεσης

Δειτε Επισης

Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν