Δευτέρα 1 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Απέρριψε το αίτημα για νεκροτομή στην τετράχρονη Σάρα το Δικαστήριο

  09/10/2019 10:29
Απέρριψε το αίτημα για νεκροτομή στην τετράχρονη Σάρα το Δικαστήριο

Απέρριψε το αίτημα για νεκροτομή στην τετράχρονη Σάρα το Δικαστήριο

  09/10/2019 10:29

Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια δεν επιθυμούσε να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού της, η Πολιτεία αποφάσισε ότι θα πρέπει να διενεργηθεί, και ως εκ τούτου, αιτήθηκε σχετικό διάταγμα από το Δικαστήριο. 

Ωστόσο, το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Αστυνομίας και ως εκ τούτου δεν αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του, η οποία παραδόθηκε στους οικείους της, ώστε να τελεστεί το απόγευμα η προγραμματισμένη κηδεία.

Σε ανακοίνωση της οικογένειας, αναφέρεται ότι η κηδεία θα τελεστή στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας στο Λιοπέτρι.

Παράλληλα, η οικογένεια καλεί όσους τιμούν την μνήμη της τετράχρονης να παραστούν, φορώντας άσπρες μπλούζες για το τελευταίο αντίο.

mesa
Το τετράχρονο αγγελούδι είχε μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό, με μόλυνση στα δόντια, ενώ οι ιατροί φαίνεται να της χορήγησαν αναισθητικό για να την υποβάλουν σε επέμβαση.
 
Ωστόσο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή καρδίας, με τους επί καθήκοντι ιατρούς να επιχειρούν να το επαναφέρουν στη ζωή.
 
Το τετράχρονο αγγελούδι, επανήλθε μετά από μια ώρα, ωστόσο ήταν κλινικά νεκρό.
 
Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένο στην Εντατική, ενώ είχε υποβληθεί σε όλα τα τεστ εγκεφαλικού θανάτου, τα οποία ήταν αρνητικά.
 
Δυστυχώς, η τετράχρονη το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή και έφυγε για το μεγάλο το ταξίδι.
 
Σημειώνεται, πως το αγγελούδι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καρδία του.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας