Έσβησε στην άσφαλτο 32χρονος μοτοσικλετιστής-Βίαιη σύγκρουση με όχημα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας κοντά στην Ξυλοτύμπου της επαρχίας Λάρνακας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 32χρονος μοτοσικλετιστής Νεκτάριος Ιωάννου από το Αυγόρου.
 
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας Ανδρέα Πιτσιλλίδη, «σήμερα γύρω στις 12.30 το μεσημέρι σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα κατά μήκος του δρόμου Λάρνακας – Αμμοχώστου, παρά τη διασταύρωση του χωριού Ξυλοτύμπου», στο οποίο ενεπλάκησαν μία μοτοσικλέτα και ένα διπλοκάμπινο αυτοκίνητο που οδηγείτο από Ελληνοκύπριους και οι δύο από Κοινότητες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.
 
Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, έστριψε δεξιά προς τη διασταύρωση της Ξυλοτύμπου, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία της μοτοσικλέτας που ερχόταν από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου προς τη Λάρνακα. 
Από τη σύγκρουση ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε οτιδήποτε ενώ σε έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε από μέλη της Αστυνομίας των Βάσεων Δεκέλειας, η ένδειξη ήταν αρνητική.
 
Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο και γιατροί του Νοσοκομείου των Βάσεων οι οποίοι αφού προσέφεραν τις Πρώτες Βοήθειες στον μοτοσικλετιστή, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Δεκέλειας. Ωστόσο γύρω στις 12.49 το μεσημέρι, ο γιατρός των Βάσεων πιστοποίησε το θάνατο του 32χρονου μοτοσικλετιστή ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος.
 
Η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, η κίνηση διοχετεύτηκε μέσω της Ξυλοτύμπου και άρχισε την εξέταση της σκηνής και τη λήψη μαρτυριών από άτομα που παρευρίσκονταν στο μέρος.
 
Σύμφωνα με τον κ. Πιτσιλλίδη «η Αστυνομία των Βάσεων εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα» για τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος, ενώ ο οδηγός του διπλοκάμπινου αυτοκινήτου συνελήφθη για διευκόλυνση των εξετάσεων.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί