Τρίτη 2 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στη φυλακή τα αδέλφια που εξανάγκαζαν νεαρό να πουλά ναρκωτικά έξω από σχολείο

  25/09/2019 19:01
Στη φυλακή τα αδέλφια που εξανάγκαζαν νεαρό να πουλά ναρκωτικά έξω από σχολείο

Στη φυλακή τα αδέλφια που εξανάγκαζαν νεαρό να πουλά ναρκωτικά έξω από σχολείο

  25/09/2019 19:01
Ποινές φυλάκισης έξι και πέντε ετών, επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε δύο αδέρφια, σε σχέση με υπόθεση εκβιασμού κατά 26χρονου, τον οποίο χρησιμοποιούσαν ως βαποράκι για να πουλά ναρκωτικά έξω από σχολείο στη Λεμεσό.
 
Εναντίον των δύο υπήρχε μαρτυρία 26χρονου ο οποίος κατήγγειλε ότι του δάνεισαν χρηματικό ποσό και στην συνέχεια τον απειλούσαν για να τους εξοφλήσει.
 
Με  απειλές τον εξανάγκαζαν να πουλά ναρκωτικά σε άλλα πρόσωπα. Από την μαρτυρία αυτή, η οποία διερευνήθηκε και αξιολογήθηκε, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον τους και έγινε στη συνέχεια έρευνα σε τρία υποστατικά συμφερόντων τους.
 
Από τις έρευνες εντοπίστηκε, μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι, μικρή ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης καθώς και παραλήφθηκε το χρηματικό ποσό των 3,750 ευρώ σε μετρητά καθώς και κάμερες υψηλής ευκρίνειας οι οποίες κατέγραφαν σε δημόσιο μέρος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άμορφη μάζα σιδερικών και στάχτη η μοτοσικλέτα που συγκρούστηκε με όχημα (pics)
 
Σύμφωνα με την μαρτυρία του 26χρονου, εξαναγκάστηκε ο ένας εκ των δύο τον εξανάγκαζε να πουλά καθημερινά κάνναβη σε συγκεκριμένο σημείο έξω από το σχολείο του Αγίου Νικολάου, ενώ τον έλεγχε μέσω καμερών υψηλής ευκρίνειας που είχε τοποθετήσει απέναντι από το χώρο αυτό.
 
Επίσης του είχαν ζητήσει να λειτουργήσει παράνομο καζίνο και να λαμβάνουν αυτοί το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων, ώστε να μειωθεί το χρέος του, ωστόσο το συγκεκριμένο υποστατικό έκλεισε μερικούς μήνες μετά,  στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για πάταξη του παράνομου τζόγου.
 
Σε άλλη χρονική στιγμή, ο 26χρονος έλαβε οδηγίες να παραλάβει από συγκεκριμένο σημείο ένα νάιλον σακούλι που περιείχε ένα πυροβόλο όπλο και 50 σφαίρες, ενώ όταν τους το παρέδωσε φέρεται να του είπαν πως αν δεν συνέχιζε να πουλάει για λογαριασμό τους ναρκωτικά, θα τον σκότωναν με το όπλο και θα έκαναν κακό σε μέλη της οικογένειας του.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας