Δευτέρα 25 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Εννιάχρονος κατήγγειλε ότι ο πατέρας του κτυπά τον ίδιο και τον αδελφό του

  18/09/2019 11:50
Εννιάχρονος κατήγγειλε ότι ο πατέρας του κτυπά τον ίδιο και τον αδελφό του

Εννιάχρονος κατήγγειλε ότι ο πατέρας του κτυπά τον ίδιο και τον αδελφό του

  18/09/2019 11:50
Συγκλονισμό προκαλεί μια νέα υπόθεση κακοποίησης ανήλικων, από τον ίδιο τους τον πατέρα στη Λεμεσό και την οποία αποκάλυψε, το ένα εκ των δύο παιδιών στους δασκάλους του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εννιάχρονος μαθητής, παρουσιαζόταν τις τελευταίες ημέρες με κακή διάθεση στο σχολείο, γεγονός που θορύβησε τους δασκάλους, οι οποίοι ρώτησαν τον ανήλικο τους λόγους που βρίσκεται στη συγκεκριμένη κατάσταση.
 
Αφού ο εννιάχρονος αρχικά αρνήθηκε να μιλήσει, στη συνέχεια λύγισε και ομολόγησε τα όσα βιώνει, τόσο ο ίδιος όσο και το αδελφάκι του στα χέρια του πατέρα τους, ο οποίος φέρεται να τα ξυλοκοπεί.
 
Αμέσως, οι δάσκαλοι του σχολείου τέθηκαν σε συναγερμό και ενημέρωσαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σχολείο και συνομίλησαν με τον ανήλικο.
 
Στη συνέχεια, τόσο ο εννιάχρονος, όσο και το οκτάχρονο αδελφάκι του μεταφέρθηκαν για εξετάσεις, ούτως ώστε να διαφανεί κατά πόσον ευσταθεί ο ισχυρισμός τους, ενώ ο πατέρας καταζητείται από τις Αρχές.
 
Ακολούθως, τα δύο παιδάκια τέθηκαν υπό την κηδεμονία του Γραφείου Ευημερίας
 
Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί είδε το φως της δημοσιότητας καταγγελία για καθηγητή, ο οποίος φέρεται να έσπρωξε εννιάχρονο μαθητή, με αποτέλεσμα να κτυπήσει με το κεφάλι στον τοίχο. 
 
Ο μαθητής, πέρασε από ιατροδικαστική εξέταση όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει καρούμπαλο.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας