Δευτέρα 30 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Εντοπίστηκε η τσάντα που άρπαξαν οι ληστές από ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Πάφο

  15/09/2019 16:44
Εντοπίστηκε η τσάντα που άρπαξαν οι ληστές από ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Πάφο

Εντοπίστηκε η τσάντα που άρπαξαν οι ληστές από ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Πάφο

  15/09/2019 16:44
Η Αστυνομία εντόπισε την τσάντα την οποία απέσπασαν από ιδιοκτήτρια εστιατορίου χθες βράδυ δυο ληστές στην επαρχία Πάφου.

Οι δράστες πήραν από την τσάντα το πορτοφόλι και προσωπικά αντικείμενα της ιδιοκτήτριας όχι όμως και μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο ήταν μέσα σε δυο φακέλους και το οποίο εντοπίσθηκε μέσα στην τσάντα που παράτησαν. Όπως κατήγγειλε η  48χρονη μόλις επέστρεψε χθες βράδυ λίγο μετά τις 10 στην οικία της στη Χλώρακα, δύο άγνωστοι άντρες άνοιξαν την πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου της και της άρπαξαν την τσάντα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έστησαν καρτέρι σε 48χρονη στην Πάφο-Άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου της και της άρπαξαν χιλιάδες ευρώ
 
Η τσάντα της 48χρονης περιείχε, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 4,000-6,000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι δύο δράστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, περιγράφονται ως άτομα ηλικίας 30-35 ετών, ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης. Διέφυγαν πεζοί και δεν έφεραν ούτε γάντια στα χέρια αλλά ούτε και οτιδήποτε για να καλύπτουν τα πρόσωπα τους.

Η αστυνομία διενήργησε έρευνες στην περιοχή και εντόπισε σε κοντινή απόσταση την τσάντα την οποία αφού πο δράστες «άδειασαν» την πέταξαν σε αυλάκι. Μέσα στην τσάντα που βρέθηκε υπήρχαν ωστόσο δυο φάκελοι που περιείχαν ο ένας 1828 ευρώ και ο δεύτερος 120 ευρώ που δεν είχαν πάρει οι ληστές.

Τα υπόλοιπα χρήματα, το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας με 460 ευρώ και πιστωτικές κάρτες, η ταυτότητά της και  το κινητό της τηλέφωνο δεν βρέθηκαν στην τσάντα.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας