Δευτέρα 25 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με τον Φιλοαστυνομικό Σύνδεσμο

  12/09/2019 16:20
Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με τον Φιλοαστυνομικό Σύνδεσμο

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με τον Φιλοαστυνομικό Σύνδεσμο

  12/09/2019 16:20
Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου Κύπρου είχε σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, με τον ίδιο να δηλώνει ότι η ηγεσία της Αστυνομίας θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν, ενώ τους ευχαρίστησε για το έργο που επιτελούν.
 
Περαιτέρω, ο Αρχηγός Αστυνομίας ανέφερε ότι η Αστυνομία είναι ανοικτή στην κοινωνία και ότι η αλληλοβοήθεια μεταξύ Αστυνομίας και Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου, όπως και με άλλες οργανώσεις και φορείς, αλλά και του κοινού γενικότερα, επιβάλλεται για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που καταβάλλεται για μια καλύτερη και πιο ασφαλή κοινωνία.
 
Από την πλευρά τους τα μέλη του Συνδέσμου ευχαρίστησαν τον Αρχηγό Αστυνομίας για την άμεση ανταπόκρισή του και τη διευθέτηση της συνάντησης αυτής. Τόνισαν παράλληλα ότι ο Σύνδεσμος δραστηριοποιείται εδώ και 29 χρόνια στο πλευρό της Αστυνομίας, καθότι στόχος του είναι η υποβοήθηση του έργου της Αστυνομίας στην κοινή προσπάθεια για πρόληψη, καταστολή και εξιχνίαση του εγκλήματος, μείωση των δυστυχημάτων, αλλά και αποδοτικότερη συνεργασία με το κοινό.
 
Οι δύο πλευρές κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ εποικοδομητικό κλίμα, αντάλλαξαν απόψεις και εισηγήσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και σύσφιξη των σχέσεων τους, αλλά και περαιτέρω βελτίωση του συντονισμού των δράσεων τους.
       
Επίσης κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν τρόποι περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και Συνδέσμου, όπως η συμμετοχή μελών του στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει ή συνδιοργανώνει η Αστυνομία καθώς και άλλα θέματα που απασχολούν το Σύνδεσμο.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας