Eίχε κινητοποιήσει ξανά τις Αρχές ο 34χρονος που ψάχνουν για το θάνατο της Ιόλης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών στην Αυστραλία για να ξεκαθαρίσει η μυστηριώδης υπόθεση θανάτου, της 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα που βρέθηκε νεκρή την περασμένη Τρίτη στο Μπρισμπέιν, με τις Αρχές να εκτιμούν πως πρόκειται για άγριο φονικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ραγδαίες εξελίξεις για το θάνατο της 26χρονης Κύπριας-Μίλησαν οι κάμερες (pics&vid)

Η Αστυνομία ξεψαχνίζοντας κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή γύρω από το πάρκο, στο οποίο εντοπίστηκε το γυμνό και γεμάτο αίματα το πτώμα της άτυχης κοπέλας, εντόπισε έναν άνδρα να κινείται ύποπτα στην περιοχή και πραγματοποιεί προσπάθειες για να τον εντοπίσει.
 
Με στόχο να φθάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα ίχνη του υπόπτου, οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο του 34χρονου Μπράντλεϊ Έντουάρτς, στα οποία φαίνεται να κρατά μια τσάντα, η οποία εικάζεται ότι ανήκει στην άτυχη Ιόλη.
 
Ο ύποπτος περιγράφεται ως ύψους 190, λεπτός, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.
 
Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών και του βίντεο, κυκλοφόρησε ανάρτηση του Αυγούστου του 2017, για ελλείπον πρόσωπο με το ίδιο όνομα με τον ύποπτο, αλλά και φωτογραφία που φαίνεται να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Μπράντλεϊ.
 
Ωστόσο άγνωστο παραμένει το κατά πόσον μετά την εξαφάνιση του, ο 34χρονος είχε εντοπιστεί ή εάν είναι η πρώτη φορά που δίνει σημάδια ζωής μετά το 2017.
 
Η σχετική ανάρτηση αποστάλθηκε και στις Αρχές της Αυστραλίας, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν τοποθετηθεί εκ νέου δίνοντας περισσότερα στοιχεία.
Εξάλλου σε δηλώσεις του, ανώτερος λοχίας της Αυστραλιανής Αστυνομίας ανέφερε ότι οι Αρχές διερευνούν το κατά πόσον η άτυχη 26χρονη Χατζηλύρα και ο 34χρονος γνωρίζονταν. «Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε κανένα σχόλιο σε σχέση με την αιτία του θανάτου της», συμπλήρωσε.
 
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία κάνει έκκληση σε όποιονδήποτε γνωρίζει τον 34χρονο ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον τόπο διαμονής του να μην τον προσεγγίσει και να καλέσει αμέσως τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Τετάρτη από εργάτες, ενώ δίπλα από το άψυχο σώμα της εντοπίστηκαν σκίτσα της νεαρής ζωγράφου.
 
Η Χατζηλύρα ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, από γονείς Ελληνοκύπριους. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο το 2014 και οι συγγενείς της ζούνε στην Κύπρο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές