Πήγε σε βενζινάδικο στη Λεμεσό με κλεμμένο όχημα και έκλεψε άλλα δύο

Συνελήφθη χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος, 19χρονος από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών δύο αυτοκινήτων.
 
Της σύλληψής του, προηγήθηκε καταγγελία από κάτοικο Λεμεσού ότι μεταξύ 5 και 6 Σεπτεμβρίου, 2019, άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο και κλειδωμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας του.

Χθες λίγο μετά το μεσημέρι, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε αργότερα οδηγούσε ο συλληφθείς, επισκέφθηκε συγκεκριμένο πρατήριο βενζίνης στη Λεμεσό. Ο νεαρός προφασιζόμενος ότι ήθελε νερό, παραπέμφθηκε από τους υπαλλήλους του πρατηρίου στην κουζίνα. Μετά την αποχώρηση του νεαρού από το πρατήριο, διαπιστώθηκε ότι είχαν κλαπεί τρία κινητά τηλέφωνα και τα κλειδιά δύο οχημάτων, που ανήκουν σε υπαλλήλους του πρατηρίου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, εντοπίστηκε το πρώτο κλαπέν αυτοκίνητο σε σημείο κοντά στο συγκεκριμένο πρατήριο, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί το αυτοκίνητο υπαλλήλου του πρατηρίου.
 
Ο ύποπτος επέστρεψε την ίδια μέρα πεζός, ζητώντας να προμηθευτεί βενζίνη σε πλαστικό δοχείο και αναγνωρίστηκε από τους υπαλλήλους, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας έφτασαν στη σκηνή και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν τα κλειδιά των κλοπιμαίων αυτοκινήτων και η υπόλοιπη περιουσία.
 
Ανακρινόμενος προφορικά φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων, ενώ το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την εξαήμερη προσωποκράτηση του.
 
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»