Έκλεψαν σκύλους και οδηγούσαν αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες-Αναζητούνται δύο πρόσωπα

Υπόθεση κλοπής κυνηγετικών σκύλων και οδήγησης αυτοκινήτου με πλαστές πινακίδες εγγραφής, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, η οποία αναζητεί δύο πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Συγκεκριμένα, χθες γύρω στη 1π.μ., μέλη της Αστυνομίας, τα οποία βρίσκονταν σε περιπολία στην επαρχία Πάφου, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα σε περιοχή της Πέγειας. Αφού έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει για έλεγχο, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. 

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα, με αποτέλεσμα, λίγα λεπτά αργότερα, αυτό να σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Από το όχημα αποβιβάστηκαν δύο πρόσωπα, τα οποία εκμεταλλευόμενα το σκότος, κατάφεραν να διαφύγουν διαμέσου παρακείμενης μπανανοφυτείας.
Από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες εγγραφής που έφερε ανήκουν σε άλλο αυτοκίνητο, ενώ εντός του χώρου αποσκευών του, εντοπίστηκαν έξι κυνηγετικοί σκύλοι. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης κάποιων από τους σκύλους, ο οποίος κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας. Ο ιδιοκτήτης αναγνώρισε τους πέντε από τους έξι σκύλους, οι οποίοι όπως ανέφερε, φαίνεται να κλάπηκαν από κλουβιά, που διατηρεί κοντά στην περιοχή όπου εντοπίστηκε αρχικά, το αυτοκίνητο.  

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του έκτου σκύλου, ο οποίος τέθηκε υπό τη φύλαξη της Αστυνομίας. Για σκοπούς αναγνώρισης του σκύλου και εντοπισμού του ιδιοκτήτη του, επισυνάπτεται η φωτογραφία του. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, παρακαλείται το κοινό να επικοινωνεί με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας, στον τηλεφωνικό αριθμό 26806350, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας.

Δειτε Επισης

Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του (pics)
Μονόδρομος το Συνταγματικό κατά πλειοψηφία-Ξανά στο προσκήνιο και ο διαχωρισμός εξουσιών του Εισαγγελέα
«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων