Τετάρτη 20 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Επέστρεψε στην Αστυνομία τον φάκελο του θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη η Νομική Υπηρεσία

  08/08/2019 09:12
Επέστρεψε στην Αστυνομία τον φάκελο του θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη η Νομική Υπηρεσία

Επέστρεψε στην Αστυνομία τον φάκελο του θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη η Νομική Υπηρεσία

  08/08/2019 09:12
Πίσω στους ανακριτές της υπόθεσης, επέστρεψε η Νομική Υπηρεσία τον φάκελο που αφορά τον τραγικό θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή τον περασμένο Απρίλιο στους Τρούλλους.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον «Φ», η Νομική Υπηρεσία ζητά από τους ανακριτές να προβούν σε μια εξειδικευμένη εξέταση ώστε να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου Παναγιώτη και να διαφανεί πέραν πάσης αμφιβολίας, τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ.
 
Πάντως μια τέτοια εξέταση συνεπάγεται και μεγάλο κόστος με την Αστυνομία να ζητά διευκρινήσεις ως προς το που θα βρει τα χρήματα για να την κάνει. Παράλληλα ,η Νομική Υπηρεσία ζήτησε από τους ανακριτές της υπόθεσης να υποδείξουν εάν προκύπτει μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένων προσώπων για ποινική δίωξή τους.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Παναγιώτης, βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Απριλίου, όταν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου μετέβησαν σε οικία στους Τρούλους,  όπου τον εντόπισαν στην αυλή αναίσθητο.
 
Την Δευτέρα 15 Απριλίου η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 16χρονου και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων.
 
Μετά το θάνατο του 16χρονου, η οικογένεια του Παναγιώτη Στεφανή κατήγγειλε στις Αρχές, ότι το παιδί τους είχε πέσει αρκετές φορές στο παρελθόν θύμα bulling, ενώ το φως της δημοσιότητας, είδαν τρία βίντεο με τον ανήλικο σε ένα από αυτά, να βρίζει την ομάδα που στήριζε, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί εάν αυτό έγινε μετά από εκφοβισμό άλλων προσώπων ή όχι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας