Κινδυνεύει με παραπληγία το θύμα της απόπειρας φόνου-Η πρώτη κατάθεση του

Κρίσιμη αλλά σταθερή, χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 48χρονου θύματος της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες βράδυ έξω από την ταβέρνα του στον Ύψωνα.
 
Μετά την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το θύμα από την ιατροδικαστική Αγγελική Παπέττα, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος φέρει τυφλό τραύμα διαμέτρου 1,4 Χ 1,5 στη μέση της πλάτης.
 
Όπως διαφάνηκε επίσης από την εξέταση, το θύμα υπέστη κάκωση οσφυϊκής σπονδυλικής στήλης, που έχει ως αποτέλεσμα τον κίνδυνο, το θύμα να παραμείνει παραπληγικό.
Την ίδια ώρα σε προφορική κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές της υπόθεσης, ανέφερε ότι δεν υποψιάζεται οποιοδήποτε πρόσωπο, υποδεικνύοντας ότι δεν έχει διαφορές με κανένα.
 
Ωστόσο, οι Αρχές στρέφουν τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση με σκοπό να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες, ενώ από τα γραφεία του ΤΑΕ περνούν διάφορα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και αυτόπτες μάρτυρες, για κατάθεση.
Οι ανακριτές αξιολογούν κάθε πληροφορία που έρχεται ενώπιον τους, ενώ παράλληλα στο μικροσκόπιο τους έχουν θέσει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστούν περαιτέρω στοιχεία που θα συνδράμουν στην εξιχνίαση της απόπειρας φόνου.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και έφεραν κράνη, πυροβόλησαν μία φορά εξ' επαφής τον 48χρονο, την ώρα που βρισκόταν έξω από την ταβέρνα του και μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ επιχειρήθηκε να του ρίξουν και δεύτερη φορά, ωστόσο το όπλο υπέστη εμπλοκή.
Ο 48χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης