Πήρε αναβολή η ετυμηγορία για τον πρώην αντιπρόεδρο της Ανόρθωσης

Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία του Δικαστηρίου στην υπόθεση του πρώην αντιπροέδρου της Ανόρθωσης και γιατρού Κυριακού Γιάγκου, ο οποίος, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, κατηγορούνται σε σχέση με το πλαστό δελτίο υγείας του πρώην τερματοφύλακα της Ανόρθωσης και νυν της Ομόνοιας Φράνσις Ουζόχο.
 
Κατά την προηγούμενη δικάσιμο, ο Γιάγκου παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν από την Κατηγορούσα Αρχή, οι οποίες αφορούν πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.
 
Σε ό,τι αφορά στους άλλους δύο κατηγορούμενους, που είχαν συλληφθεί και επίσης κατηγορήθηκαν, η γυναίκα ζήτησε χρόνο για να απαντήσει, ενώ ο άνδρας παραδέχθηκε μόνο την κατηγορία της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.
 
Κατά τη σημερινή δικάσιμο ήταν προγραμματισμένο να ακουστούν γεγονότα για την εμπλοκή του Γιάγκου, να αγορεύσει ο συνήγορος υπεράσπισής του για μετριασμό της ποινής του και στη συνέχεια να οριστεί ημερομηνία για επιβολή ποινής. Ωστόσο η διαδικασία αναβλήθηκε, καθώς η σχετική έκθεση των Κοινωνικών Υπηρεσιών για τον πρώην αντιπρόεδρο της Ανόρθωσης δεν ήταν έτοιμη, ενώ η διαδικασία αναβλήθηκε και για τους άλλους δύο κατηγορούμενος.
 
Σημειώνεται ότι κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι και ο νομικός εκπρόσωπος του συλλόγου της Αμμοχώστου, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες.
 
Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τον Οκτώβριο, ενώ στη συνέχεια θα οριστεί νέα ημερομηνία για επιβολή ποινής στον Γιάγκου.
 
Σημειώνεται ότι το αδίκημα της πλαστογραφίας προβλέπει πολυετή ποινή φυλάκισης. Και οι τρεις κατηγορούμενοι βρίσκονται ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου