Παρασκευή 22 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ξέσπασε σε κλάματα η Σάρα… Συγκλονισμός με τα όσα κατέθεσε

  15/07/2019 08:49
Ξέσπασε σε κλάματα η Σάρα… Συγκλονισμός με τα όσα κατέθεσε

Ξέσπασε σε κλάματα η Σάρα… Συγκλονισμός με τα όσα κατέθεσε

  15/07/2019 08:49

Με την κατάθεση της πρώην συμβίας του Λοΐζου Τζιωνή και πρώην κατηγορούμενης στην υπόθεση Σάρα Σιαμς, συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, η δίκη για την υπόθεση του διπλού φονικού, που διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2018 στο Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου.
 
Η Σιαμς είχε κριθεί τον περασμένο Φεβρουάριο ένοχη από το Δικαστήριο, κατόπιν δικής της παραδοχής, στη μοναδική κατηγορία που αντιμετώπιζε για συνωμοσία προς διάπραξη ληστείας, για την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.
 
Η ίδια, είχε αρχικά είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε από κοινού με τους άλλους τρεις κατηγορούμενους και στη συνέχεια άλλαξε την απάντηση της στην κατηγορία της συνωμοσίας για ληστεία από μη παραδοχή σε παραδοχή, με την Κατηγορούσα Αρχή να αναστέλλει όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες που αντιμετώπιζε.
 
Όπως ανακοινώθηκε, η κατάθεση της Σιαμς που άρχισε σήμερα, θα συνεχιστεί στις 16, στις 18 και 19 Ιουλίου, με την Κατηγορούσα Αρχή να θεωρεί την κατάθεση της ως πολύ σημαντική.

Λεπτό προς λεπτό η ακροαματική διαδικασία στον REPORTER:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας