Κυριακή 17 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα επί της σορού της άτυχης Σοφίας και του αυτόχειρα

  30/06/2019 15:04
Τα ιατροδικαστικά ευρήματα επί της σορού της άτυχης Σοφίας και του αυτόχειρα

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα επί της σορού της άτυχης Σοφίας και του αυτόχειρα

  30/06/2019 15:04
Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές επί των δύο σορών της χθεσινής τραγωδίας στη Λεμεσό που συγκλόνισε το παγκύπριο, όπου ο 35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου πυροβόλησε και σκότωσε την 25χρονη Σοφία Ζήνωνος και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, από τη νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα και οι δύο σοροί έφεραν τραύματα από πυροβολισμούς, ενώ ο θάνατός τους επήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.
 
Προχωρούν με άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων οι Αρχές
 
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, για να εξακριβώσει τις ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε η δολοφονία της 25χρονης.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Αρχές, ο 35χρονος είχε μιλήσει πριν την τραγωδία τηλεφωνικώς με τον πατέρα του, όπου τον ενημέρωσε ότι βρισκόταν κάπου, γιατί ήθελε να σκεφτεί.
 
Μετά από όσα του ανέφερε ο γιος του, ο πατέρας θορυβήθηκε, αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος είχε προσπαθήσει ξανά να θέσει τέρμα στη ζωή του στο παρελθόν και παρακολουθείτο από ψυχίατρο.  

Αμέσως, ο 63χρονος άρχισε να αναζητά τον 35χρονο, ενώ η 25χρονη που ενημερώθηκε από τον αυτόχειρα ότι είχε πρόθεση να θέσει τέρμα στη ζωή του, έτρεξε στο σημείο για να τον αποτρέψει.

Ωστόσο, σε κάποια στιγμή ο 35χρονος σκότωσε την 25χρονη και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Η συνάντηση θανάτου και η διαφωνία που έφερε την τραγωδία στη Λεμεσό
 
Τα άψυχα σώματα των δύο νέων που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, εντόπισε ο 63χρονος πατέρας του αυτόχειρα, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας, έσπευσαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες.
 
Σύμφωνα με τις εξετάσεις, η 25χρονη δέχθηκε δύο πυροβολισμούς εξ' επαφής στο κεφάλι, ενώ από τις έρευνες διαπιστώθηκε επίσης ότι θύτης και θύμα διατηρούσαν δεσμό, ωστόσο το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.
 

Οι Αρχές εκτιμούν ως καθοριστικής σημασίας για την πορεία των ερευνών την κατάθεση του πατέρα του 35χρονου, ο οποίος μίλησε πριν τη δολοφονία με το γιο του, ενώ ήταν το πρόσωπο που τους εντόπισε νεκρούς.
 
Παράλληλα, η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει σε άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων τόσο του θύτη, όσο και του θύματος, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Σε ότι αφορά την άτυχη Σοφία, υπενθυμίζεται ότι είναι μητέρα ενός εξάχρονου παιδιού, την οποία είχε φέρει στον κόσμο από παλαιότερη σχέση της.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας