Τρίτη 4 Οκτ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Διενεργούνται οι νεκροτομές στα θύματα της διπλής τραγωδίας στη Λεμεσό

  30/06/2019 06:51
Διενεργούνται οι νεκροτομές στα θύματα της διπλής τραγωδίας στη Λεμεσό

Διενεργούνται οι νεκροτομές στα θύματα της διπλής τραγωδίας στη Λεμεσό

  30/06/2019 06:51
Την ώρα που οι έρευνες των Αρχών γύρω από την οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει την Κύπρο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να εξακριβωθεί κάθε τυχόν σκοτεινή πτυχή της διπλής τραγωδίας, που γράφτηκε χθες στη Λεμεσό με θύματα την 25χρονη Σοφία Ζήνωνος και τον 35χρονο Πέτρο Παπαντωνίου, το πρωί αναμένονται να διενεργηθούν οι νενομισμένες νεκροτομές επί των δύο σορών.
 
 
Τόσο η 25χρονη, όσο και ο 35χρονος σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρουν τραύματα στο κεφάλι και από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που ιδνεργήθηκαν, διαφάνηκε ότι ο θάνατος των δύο προσώπων επήλθε από αιμορραγία συνεπεία τραυματισμού από πυροβόλο όπλο.
Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου τους αναμένεται να διαφανούν κατά τις νενομισμένες νεκροτομές, που θα διενεργηθούν από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
 
Το χρονικό της τραγωδίας
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 35χρονος είχε μιλήσει πριν την τραγωδία τηλεφωνικώς με τον πατέρα του, όπου τον ενημέρωσε ότι βρισκόταν κάπου, γιατί ήθελε να σκεφτεί.
 
Ο πατέρας ανησύχησε για τον 35χρονο γιο του, ο οποίος στο παρελθόν είχε προσπαθήσει ξανά να θέσει τέρμα στη ζωή του και παρακολουθείτο από ψυχίατρο.  
Αμέσως, ο 63χρονος άρχισε να αναζητά τον 35χρονο, ενώ η 25χρονη που ενημερώθηκε από τον αυτόχειρα ότι είχε πρόθεση να θέσει τέρμα στη ζωή του, έτρεξε στο σημείο για να τον αποτρέψει.
 
Ωστόσο, σε κάποια στιγμή ο 35χρονος σκότωσε την 25χρονη και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.
 
 
Σύμφωνα με τις έρευνες, η 25χρονη δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι, εξ' επαφής, ενώ τα άψυχα σώματα των θυμάτων εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση.
Aπό τις εξετάσεις που δινεργήθηκαν, διαπιστώθηκε επίσης ότι θύτης και θύμα διατηρούσαν σχέση, ενώ τελευταίο διάστημα ήταν σε διάσταση.
 
Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 25χρονη είναι μητέρα ενός εξάχρονου παιδιού, την οποία είχε φέρει στον κόσμο από παλαιότερη σχέση της.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας