Κυριακή 24 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα ανατροπή στην υπόθεση «Ορέστης»-Πάει για ένατο διάταγμα προσωποκράτησης

  19/06/2019 16:34
Νέα ανατροπή στην υπόθεση «Ορέστης»-Πάει για ένατο διάταγμα προσωποκράτησης

Νέα ανατροπή στην υπόθεση «Ορέστης»-Πάει για ένατο διάταγμα προσωποκράτησης

  19/06/2019 16:34
Ανατροπή σημειώθηκε για άλλη μια φορά στις προθέσεις των Αρχών για καταχώρηση της υπόθεσης του κατά συρροή δολοφόνου, ο οποίος δολοφόνησε σε δύο χρόνια πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, παρότι οι Αρχές προσανατολίζονταν να καταχωρήσουν την ερχόμενη Παρασκευή την υπόθεση ενώπιον Κακουργιοδικείου, εντούτοις λόγω του γεγονότος ότι δεν εξήχθησαν τα αποτελέσματα DNA για τη σορό της εξάχρονης Σιέρρα, καθώς επίσης και επειδή δεν ολοκληρώθηκε το ανακριτικό έργο, αποφάσισαν όπως ανανεώσουν το διάταγμα προσωποκράτησης του 35χρονου για άλλη μία φορά.
 
Ως εκ τούτου και με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο «Ορέστης» θα οδηγηθεί το ερχόμενο Σάββατο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση νέου διατάγματος κράτησης του, το ένατο κατά σειρά.

Οι ανακριτές συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων για να συμπληρώσουν τα τελευταία κομμάτια του παζλ, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι σοροί των υπολοίπων θυμάτων έχουν ταυτοποιηθεί και εκκρεμεί η ταυτοποίηση της εξάχρονης Σιέρρα.

Επίσης, όταν και εφόσον καταχωρηθεί η υπόθεση από την Αστυνομία, αναμένεται να αφορά μια κοινή υπόθεση και όχι έξι ξεχωριστές.

Τα θύματα του κατά σειρά είναι:
 
-Λίβια Μπουνέα, 36 ετών από τη Ρουμανία. Η σορός της εντοπίστηκε στις 28 Απριλίου μέσα σε βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.
-Έλενα Μπουνέα, 8 ετών, από τη Ρουμανία. Κόρη της 36χρονης Λίβιας. Η σορός της εντοπίστηκε στις 5 Μαΐου, μέσα σε ταξιδιωτική τσάντα, επίσης στην Κόκκινη Λίμνη.
-Μαρικάρ Βαλντέζ, 29 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 4 Ιουνίου στην Κόκκινη Λίμνη
-Μαρί Ρόουζ, 38 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.
-Σιέρρα Σεουτσάλιουτς, έξι ετών. Κόρη της Μαρί Ρόουζ. Η σορός της εντοπίστηκε στις 12 Ιουνίου στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.
-Κάχτα Ανού, 30 ετών από το Νεπάλ. Η σορός της εντοπίστηκε στις 25 Απριλίου σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας.  
-Αριάν Παλάνας, 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 20 Απριλίου στο φρεάτειο του μεταλλείου στο Μιτσερό.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας