Σάββατο 23 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της μικρής Σιέρρα-Έκλεισε άλλος ένας κύκλος

  15/06/2019 15:51
Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της μικρής Σιέρρα-Έκλεισε άλλος ένας κύκλος

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της μικρής Σιέρρα-Έκλεισε άλλος ένας κύκλος

  15/06/2019 15:51
Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της εξάχρονης Σιέρρα, του τελευταίου θύματος του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου που αναζητείτο, που εντοπίστηκε στις 12 Ιουνίου στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, μετά από πενήντα εννέα μέρες ερευνών.
 
Κατά τη νεκροτομή, που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα και στην παρουσία του ιατροδικαστή της Scotland Yard Ανδρέα Μαρνερίδη, λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις.
 
Λήφθηκαν επίσης και δείγματα για εξετάσεις DNA, έτσι ώστε να ταυτοποιηθεί και επίσημα η σορός.
 
Υπενθυμίζεται ότι η σορός της άτυχης εξάχρονης, εντοπίστηκε γυμνή, τυλιγμένη με σεντόνι, δεμένη με τσιμεντομπλοκ και σε κατάστασης σαπωνοποίησης.
 
Σύμφωνα πάντως με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος είχε παραδεχθεί ότι σκότωσε δια στραγγαλισμού την εξάχρονη, όπως έπραξε τόσο με τη μητέρα της Μαρί Ρόους, αλλά και με όλα τα υπόλοιπα θύματα του, πλην της 30χρονης Κάτχα Ανού από το Νεπάλ, η οποία πέθανε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
 
Την ίδια ώρα, μετά την ανανέωση χθες, του διατάγματος προσωποκράτησης του 35χρονου ίλαρχου που παραδέχθηκε επτά δολοφονίες, πέντε γυναικών και δύο παιδιών, οι έρευνες των ανακριτών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, έτσι ώστε να συμπληρωθεί το μαρτυρικό υλικό και να καταχωρηθεί η υπόθεση ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Όπως όλα δείχνουν, ενδεχομένως και την ερχόμενη εβδομάδα, ο 35χρονος να παραπεμφθεί σε δίκη, αφού οι ανακριτές για να ολοκληρώσουν το παζλ της υπόθεσης τους απέμειναν τα τελευταία κομμάτια.
 
Σημειώνεται ότι σε ότι αφορά τις υπόλοιπες σορούς, έχουν ταυτοποιηθεί και με τη μέθοδο του DNA.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας