Τρίτη 26 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ήταν όλοι εκεί… Αυτοί που νοιάστηκαν πραγματικά, ήταν όλοι εκεί

  13/06/2019 18:34
Ήταν όλοι εκεί… Αυτοί που νοιάστηκαν πραγματικά, ήταν όλοι εκεί

Ήταν όλοι εκεί… Αυτοί που νοιάστηκαν πραγματικά, ήταν όλοι εκεί

  13/06/2019 18:34
Ήταν όλοι εκεί. Στο τελευταίο αντίο. Στον τελευταίο ασπασμό. Η Λίβια και η Έλενα οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία έχοντας στο πλάι τους τους πυροσβέστες, τους δύτες, τους τεχνικούς. Αυτούς που τις βρήκαν.
 
Αυτοί που ξημεροβραδιάζονταν στην τοξική Κόκκινη Λίμνη, που έμελλε να γίνει ο υγρός τους τάφος, ήταν εκεί για να τις αποχαιρετήσουν. Αυτοί που δεν το έβαλαν κάτω ούτε για μια στιγμή, που πάλεψαν με τις λάσπες και τις αντίξοες συνθήκες μέχρι να καταφέρουν να τις βγάλουν από τις βαλίτσες της φρίκης και να τις φέρουν και πάλι μαζί, βρέθηκαν στο πλάι τους μέχρι και την τελευταία στιγμή.
 
Μπορεί στη ζωή η Λίβια και η Έλενα να μην είχαν μεγάλη οικογένεια στην Κύπρο, αλλά απέκτησαν τραγικά στον θάνατο. Γιατί είχαν στο πλάι τους δικούς τους ανθρώπους. Ανθρώπους που νοιάστηκαν πραγματικά γι’ αυτές. Ανθρώπους που δεν το έβαζαν κάτω, μέχρι να επιτελέσουν το καθήκον τους έναντι τους. Ανθρώπους που ήθελαν να γίνει το σωστό.
 
Ήταν όλοι εκεί. Στο τελευταίο αντίο. Φανερά συγκινημένοι. Μετά το τέλος της κηδείας αγκαλιάστηκαν. Η αγκαλιά που έπρεπε να είχαμε δώσει όλοι στη Λίβια και στην Έλενα, όταν ήταν ακόμη ζωντανές, έγινε από τους δικούς τους ανθρώπους στην κηδεία τους...
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας