Τρίτη 2 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Οδύνη και βασανιστικά γιατί… Μάνα και κόρη στην τελευταία τους κατοικία (pics)

  13/06/2019 16:39
Οδύνη και βασανιστικά γιατί… Μάνα και κόρη στην τελευταία τους κατοικία (pics)

Οδύνη και βασανιστικά γιατί… Μάνα και κόρη στην τελευταία τους κατοικία (pics)

  13/06/2019 16:39
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και πένθους, οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία, τα πρώτα δύο θύματα του κατά συρροή δολοφόνου που δρούσε ανενόχλητος για δύο χρόνια, σκορπώντας το θάνατο στο πέρασμα του.
 
Η οδύνη και τα βασανιστικά γιατί για την 36χρονη Λίβια Φλωρεντίνα Μπουνέα και η οκτάχρονη κορούλα της Έλενα Ναταλία που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή η είναι τεράστια. Είναι τεράστια, μπροστά στα φέρετρα μιας μάνας και μιας κόρης που λίγοι τους έψαξαν και ακόμα λιγότεροι τους ασχολήθηκαν για να τις εντοπίσουν.
3
Τραγικές φιγούρες στην κηδεία, η μητέρα της Λίβια και γιαγιά της Έλενα Ναταλία, η θεία και νονά της οκτάχρονης,αλλά και ο πατέρας της κορούλας, οι οποίοι στεκόταν συγκλονισμένοι δίπλα στα φέρετρα χωρίς να μπορούν να δώσουν εξηγήσεις για όσα βίωσαν από την εξαφάνιση τους μέχρι και σήμερα.

43

333

Παρόντες ήταν επίσης ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης, ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης , ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας καθώς και η ομάδα δυτών, που έζησαν από κοντά κάθε στιγμή στην προσπάθεια για εντοπισμό τους.
Στην κηδεία βρέθηκαν ακόμα και πολιτικά πρόσωπα, όπως ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο βουλευτής της Αλληλεγγύης Μιχάλης Γιωργάλας, αλλά και η πρόεδρος της «Φωνή» Αναστασία Παπαδοπούλου.

4334

dddd
Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στο Αρεδιού, τόσο στην ελληνική όσο και στη μητρική γλώσσα των δύο θυμάτων, τη ρουμάνικη.
2323
323
Υπενθυμίζεται ότι τα έξοδα των κηδειών μητέρας και κόρης, αλλά και όλων των υπολοίπων θυμάτων καλύπτονται από την Κυβέρνηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας