Σάββατο 28 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σε βάθος έξι μέτρων βρέθηκε η μικρή Σιέρρα-Ομολόγησε ότι την στραγγάλισε

Ντίνα Κλεάνθους, Γιώργος Χατζηπαναγή  12/06/2019 16:08
Σε βάθος έξι μέτρων βρέθηκε η μικρή Σιέρρα-Ομολόγησε ότι την στραγγάλισε

Σε βάθος έξι μέτρων βρέθηκε η μικρή Σιέρρα-Ομολόγησε ότι την στραγγάλισε

Ντίνα Κλεάνθους, Γιώργος Χατζηπαναγή  12/06/2019 16:08
Στις 14 Απριλίου άνοιξε και στις 12 Ιουνίου έκλεισε ο κύκλος της φρίκης που έσπειρε ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.

Μετά από σχεδόν δύο μήνες επίμονων ερευνών, εντοπίστηκε τελικά και η σορός της εξάχρονης Σιέρρα, η οποία κλείνει την τραγική αυλαία των ερευνών, ενώ η ανεύρεση της σορού της μητέρας της έμελλε να αποκαλύψει τη δολοφονική δράση του 35χρονου ίλαρχου.
 
Όπως μετέφερε ο REPORTER, ο 35χρονος μεταφέρθηκε το πρωί εκ νέου στη λίμνη Μεμί όπου υπέδειξε νέο, διαφορετικό σημείο, στο οποίο τελικά εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της εξάχρονης.
 
Τις προηγούμενες φορές ο 35χρονος είχε υποδείξει διαφορετικό σημείο, στο οποίο τόσο καιρό επικεντρώνονταν οι έρευνες, ενώ, όπως φαίνεται, «έπαιζε» με τις Αρχές και έκρυβε την αλήθεια. Όπως, δηλαδή, έπραξε ξανά, αφού μετά τη σύλληψή του ο 35χρονος επέμενε ότι δεν σκότωσε την Σιέρρα αλλά πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων.
 
Η σορός της εξάχρονης ανασύρθηκε από δύτη, 59 μέρες μετά, ενώ το άψυχο σώμα της ήταν τυλιγμένο με σχοινί και δεμένο με τσιμεντομπλόκ. 
 
Επίσης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος ομολόγησε ότι στραγγάλισε την εξάχρονη, όπως έπραξε και με τη μητέρα της και τα πλείστα θύματα του.  
Ο εντοπισμός της σορού σήμανε συναγερμό σε Πυροσβεστική και Αστυνομία, αφού κανείς δεν πίστευε ότι θα εντοπιζόταν σήμερα, ενώ τις προηγούμενες μέρες εκφράζονταν φόβοι ότι ενδεχομένως η μικρή Σιέρρα να μην εντοπιζόταν ποτέ. Μάλιστα το πρωί αποφασίστηκε όπως προχωρήσουν με άντληση νερού από τη λίμνη, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι το νερό δεν είναι τοξικό.
 
Στο σημείο κλήθηκαν αμέσως για αυτοψία οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα καθώς και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.
Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι η σορός της εξάχρονης βρέθηκε σε βάθος έξι μέτρων, σε κατάσταση σαπωνοποίησης.

Όπως είπε ο κ. Αγγελίδης αναμένεται «να διενεργηθεί νεκροτομή σε κατοπινό στάδιο και να γίνει ταυτοποίηση της σορού», ενώ χαρακτήρισε την εξέλιξη «σημαντική».  
 
Σε σχέση με τον 35χρονο ύποπτο, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι την Παρασκευή οπότε εκπνέει το διάταγμα κράτησης του, αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου όπου θα ζητηθεί η ανανέωση του διατάγματος της κράτησης του.
 
«Υπάρχει μεγάλος όγκος καταθέσεων και τεκμηρίων. Η σημερινή εξέλιξη είναι σημαντική και έχουν γίνει αρκετές έρευνες», κατέληξε ο κ. Αγγελίδης.
Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ανέφερε ότι ο δύτης ο οποίος εντόπισε σήμερα την Σιέρρα, ήταν ο ίδιος που ανέσυρε την τρίτη βαλίτσα θανάτου από την Κόκκινη Λίμνη.
 
Οι έρευνες στη λίμνη Μεμί θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας