Τρίτη 9 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αυτοί που έψαχναν εκείνες που δεν έψαξε κανείς…

  04/06/2019 16:24
Αυτοί που έψαχναν εκείνες που δεν έψαξε κανείς…

Αυτοί που έψαχναν εκείνες που δεν έψαξε κανείς…

  04/06/2019 16:24
Δεν ήταν μία και δύο ημέρες. Ήταν πενήντα δύο. Κοντά δυο μήνες από εκείνη την πρώτη ημέρα, που αντίκρισαν την λίμνη που ήταν βαμμένη κόκκινη από τοξικά. Την Κόκκινη Λίμνη, την οποία ο serial killer υπέδειξε πως μετέτρεψε σε υγρό τάφο για τα τρία πρώτα θύματά του.
 
Πενήντα δύο ημέρες μετά και οι προσπάθειες απέδωσαν. Προσπάθειες στις οποίες ενεπλάκηκαν τόσοι πολλοί άνθρωποι. Πυροσβέστες, δύτες, αστυνομικοί, επιστήμονες, τεχνικοί. Από την Κύπρο, από την Ισπανία, από το Ισραήλ. Τόσοι άνθρωποι, μία γροθιά, με έναν κοινό σκοπό. Να εντοπίσουν τις σορούς της Λίβιας, της Έλενας και της Μαρικάρ και να τις ανασύρουν από το σκηνικό κόλασης που επέλεξε γι’ αυτές ως τάφο ο 35χρονος ίλαρχος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μάρκος Τράγκολας… Αρχηγός με Άλφα κεφαλαίο
 
Σήμερα μπόρεσαν να χαμογελάσουν, έστω για μια στιγμή. Όχι γιατί δεν τους καταβάλλει, πλέον, η φρίκη, αλλά γιατί η αποστολή τους εξετελέσθη επιτυχώς. Βρήκαν τις δύο γυναίκες και το ένα παιδί, που δεν είχε ψάξει σχεδόν κανείς τότε που εξαφανίστηκαν. Δεν το έβαλαν κάτω και πέτυχαν τον στόχο τους.
 
Μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης για τον μαραθώνιο που τέλειωσε στο πεδίο της Κόκκινης Λίμνης. Για τα θύματα του δολοφόνου, που δεν βρίσκονται πια ανάμεσα στις λάσπες και τα τοξικά. Για την προσπάθεια που στέφθηκε με επιτυχία. Κι ας ήταν μια άχαρη επιτυχία, από αυτήν που δεν μπορεί κανείς να αποκαλέσει ευχάριστη. Ένα απαραίτητο τέλος, μια αυλαία στο πιο τραγικό σκηνικό.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η συγκίνηση του Τράγκολα για την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας-«Ήβραμεν την Πρόεδρε»
 
Βέβαια οι έρευνες δεν ολοκληρώθηκαν. Επικεντρώνονται τώρα στη λίμνη του Ξυλιάτου. Εκεί που ένα εξάχρονο μωρό χωρίστηκε από τη μάνα του στον θάνατο και ακόμη αναζητείται. Όμως τώρα επιστρέφουν στην λίμνη Μεμί με αναπτερωμένο ηθικό. Γνωρίζοντας πως η επιμονή τους αποδίδει…  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας