Παρασκευή 22 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η συγκίνηση του Τράγκολα για την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας-«Ήβραμεν την Πρόεδρε»

  04/06/2019 14:25
Η συγκίνηση του Τράγκολα για την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας-«Ήβραμεν την Πρόεδρε»

Η συγκίνηση του Τράγκολα για την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας-«Ήβραμεν την Πρόεδρε»

  04/06/2019 14:25
Στο Προεδρικό, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, βρήκε τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα ο εντοπισμός της τρίτης βαλίτσας με τη σορό της 29χρονης Μαρικάρ, στην Κόκκινη Λίμνη.
 
Ενώ η σύσκεψη βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Μάρκος Τράγκολας δέχθηκε τηλεφώνημα από το οποίο ενημερώθηκε για την ανεύρεση της βαλίτσας. Εμφανώς συγκινημένος και ανακουφισμένος, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής πετάχτηκε από τη θέση του και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, αναφωνούσε: «Ήβραμεν την βαλίτσα Πρόεδρε, ήβραμεν την βαλίτσα Πρόεδρε…»
 
Όπως ήταν λογικό, με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαμόγελο, αλλά και «κατανόηση» για τον ενθουσιασμό του Μάρκου Τράγκολα, άκουσε τα θετικά για την πορεία των ερευνών νέα από την Κόκκινη Λίμνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν όλες αυτές στις μέρες στις δύσκολες και εξαιρετικά επίπονες και ψυχοφθόρες έρευνες.
ΤΡΑΓΚΟΛΑΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

 
Στη σύσκεψη, σημειώνεται, παρακαθόταν και ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, ο οποίος επίσης άκουσε, εμφανώς ικανοποιημένος, την είδηση του εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας από τον Μάρκο Τράγκολα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την αποχώρησή του αργότερα από τον Κόκκινη Λίμνη, μετά τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας και όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την μεταφορά της στο νεκροτομείο, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένος και συγκινημένος για την αίσια έκβαση των ερευνών, που σήμερα συμπλήρωσαν 52 ολόκληρες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας