Στο κελί ο νεαρός που έκρυβε πέραν του ενάμιση κιλού κοκαΐνη στην οικία του στη Λευκωσία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε σήμερα για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του, 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, σε επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε στην κατοικία του στην Λευκωσία, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους ενός κιλού και 750 γραμμαρίων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Σε κρύπτη η κοκαΐνη που εντοπίστηκε στη Λευκωσία-Τραυμάτισε αστυνομικό ο 30χρονος

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του 30χρονου διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.
 
Η επιχείρηση της Αστυνομίας διεξήχθη γύρω στις 10.00 πριν το μεσημέρι χθες. Συγκεκριμένα, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση την οικία του 30χρονου, στην Λευκωσία. Γύρω στις 10.00π.μ., ο 30χρονος εξήλθε της κατοικίας του και τα μέλη της Αστυνομίας τον προσέγγισαν για να τον ενημερώσουν ότι είχε εκδοθεί Δικαστικό ένταλμα έρευνας της οικίας του, σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών, ωστόσο ο 30χρονος έσπρωξε ένα από τους Αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει.
 
Αφού τα μέλη της Αστυνομίας τον ανέκοψαν και προχώρησαν στη σύλληψη του για τα αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης και της παρεμπόδισης Αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του, διενήργησαν στη συνέχεια έρευνα στην κατοικία του.
 
Κατά την έρευνα, εντοπίστηκε στην οικία κοκαΐνη συνολικού βάρους ενός κιλού και 750 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να συλληφθεί εκ νέου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και να τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Πεδίο μάχης η Βενετία για το εισιτήριο των 5 ευρώ-Αντιδρούν οι κάτοικοι, συγκρούστηκαν με την αστυνομία
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
«Κομβικό» το δημοψήφισμα για σχέδιο Ανάν λέει ο Τατάρ και παραπέμπει στο «όραμα» των δύο κρατών
Ένταλμα σύλληψης για τον Γκάρι Κασπάροφ από τη Ρωσία-Τον κατηγορούν για τρομοκρατία
Η Σουηδία στέλνει τάγμα στη Λετονία στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για υποστήριξη της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας-«Παρέχετε όπλα, δεν είστε ουδέτεροι»
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»