Πέμπτη 11 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Μαχαίρωσαν νεαρό οι καταζητούμενοι στην Αγία Νάπα-Κάλεσε τις Αρχές το θύμα

  22/05/2019 11:20
Μαχαίρωσαν νεαρό οι καταζητούμενοι στην Αγία Νάπα-Κάλεσε τις Αρχές το θύμα

Μαχαίρωσαν νεαρό οι καταζητούμενοι στην Αγία Νάπα-Κάλεσε τις Αρχές το θύμα

  22/05/2019 11:20
Σε επίθεση με μαχαίρι εναντίον ομοεθνή τους, προέβησαν στις 14 Μαΐου, σε πάρκο στην Αγία Νάπα οι δύο καταζητούμενοι από το Πακιστάν.
 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε λεπτά μετά τις δώδεκα το βράδυ της 14ης Μαΐου, οι Αρχές έλαβαν κλήση από 23χρονο Πακιστανό, ότι ήταν τραυματισμένος από μαχαιριά που δέχθηκε.
 
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 23χρονο στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
 
Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα έφερε μαχαιριά στη δεξιά πλευρά της κοιλιακής χώρας και έγινε συρραφή του τραύματος, από τους επί καθήκοντι ιατρούς.
 
Ακολούθως, σε κατάθεση που έδωσε ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν στο πάρκο, τον προσέγγισαν δύο ομοεθνείς του και τον μαχαίρωσαν.
 
Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είναι ο 31χρονος  ARSALAN ILYAS και ο 28χρονος MUHAMMAD MUDABAR.
Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι τα εν λόγω πρόσωπα καταζητούνται για τα αδικήματα επίθεσης, πρόκλησης τραυματισμού, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και μεταφοράς μαχαιριού εκτός της οικίας.
Η Αστυνομία κάνει έκκληση σε οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23803040, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας