Δευτέρα 4 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Η αλλαγή του μοτίβου δράσης του «Ορέστη» που αποκάλυψε η νεκροτομή σε θύμα

  10/05/2019 11:03
Η αλλαγή του μοτίβου δράσης του «Ορέστη» που αποκάλυψε η νεκροτομή σε θύμα

Η αλλαγή του μοτίβου δράσης του «Ορέστη» που αποκάλυψε η νεκροτομή σε θύμα

  10/05/2019 11:03
Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών οι οποίες προσπαθούν να στήσουν όλα τα κομμάτια του παζλ γύρω από την δολοφονική δράση του 35χρονου ίλαρχου, ο οποίος εμμένει στη θέση του ότι δεν σκότωσε άλλες γυναίκες, πέραν των πέντε γυναικών και των δύο παιδιών, εκ των οποίων για το ένα επιμένει ότι πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και μετά το έριξε στη λίμνη.

Ενώπιον των ανακριτών υπάρχει μεγάλος όγκος μαρτυρικού υλικό με το οποίο συνδέεται ο ύποπτος, με τις Αρχές να σκιαγραφούν το προφίλ του και τον τρόπο δράσης του.

Σημαντικά χαρακτηρίζονται και τα ευρήματα από τις νεκροτομές επί των σορών που ανευρέθηκαν, τα οποία όμως δημιούργησαν ερωτήματα σε σχέση με το τρίτο θύμα που βρέθηκε σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας, αφού το μοτίβο του δράστη είναι διαφορετικό.
 
 
Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά την 30χρονη Κάτχα Ανού, διαπιστώθηκε ότι φέρει χτύπημα στο κεφάλι, γεγονός που δημιούργησε ερωτήματα καθώς από τις υπόλοιπες νεκροτομές, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος των άλλων θυμάτων επήλθε από στραγγαλισμό ή στραγγαλισμό με κεφαλοκλείδωμα.

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε ο 35χρονος, τα πρώτα του θύματα ήταν η 36χρονη Λίβια και η οκτάχρονη κορούλα της που δολοφονήθηκαν το 2016, ενώ η Κάχτα Ανού που φαίνεται ότι σκότωσε με διαφορετικό τρόπο, ήταν το προτελευταίο του θύμα, τον Ιούλιου του 2018.

Ως εκ τούτου, αφού ολοκληρωθούν όλες οι νεκροτομές και βγουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων, θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα ως προς τον τρόπο δράσης του «Ορέστη».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας