Ανήλικοι διέρρηξαν μπυραρία-Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα

Τρεις ανήλικους, δύο 16χρονους και ένα 17χρονο, συνέλαβε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης καταστήματος και κλοπής, κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη, 7 Μαΐου, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από ιδιοκτήτη μπυραρίας, στην επαρχία Αμμοχώστου, ότι μεταξύ των ωρών 12.30 -06.00, της ίδιας μέρας, άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημά του και έκλεψαν χρήματα, δύο μεγάφωνα και την ταμειακή μηχανή.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλλεξαν τεκμήρια, ενώ εντόπισαν την ταμειακή μηχανή πεταμένη σε παρακείμενο χωράφι.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 16χρονου κατοίκου επαρχίας Αμμοχώστου, στην κατοικία του οποίου, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια.

Ο 16χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα από τα μέλη της Αστυνομίας, αφού κατά την έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή του μισό γραμμάριο κάνναβης.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο 16χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις υποθέσεις κλοπής χρημάτων από μηχανές παιγνίου, που διαπράχθηκαν επίσης στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σχετικά με τις υπό διερεύνηση υποθέσεις εξασφαλίστηκε επίσης μαρτυρία εναντίον άλλων δύο προσώπων, ηλικίας 16 και 17 ετών.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν σήμερα τα ξημερώματα έρευνα στις κατοικίες τους, όπου εντόπισαν δύο μεγάφωνα, ένα σε κάθε οικία, για την κατοχή των οποίων οι δύο νεαροί δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Οι δύο 16χρονοι και ο 17χρονος τέθηκαν υπό κράτηση ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Διαπιστώνει παράλειψη και αμέλεια των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την ανεξέλεγκτη εισαγωγή σκύλων η Λοττίδη
Συνδρομή για βοήθεια προς Λίβανο, επανεξέταση κατάστασης Συρίας ζητά από ομολόγους της η ΠτΒ
Ο στρατός του Ισραήλ απορρίπτει τους ισχυρισμούς για ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
Εγκρίθηκαν οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Επιστήμονες ανακάλυψαν εξαφανισμένο φίδι στην Ινδία και είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ
Ενέκρινε οδηγία για το δικαίωμα των καταναλωτών για επισκευή προϊόντων το Ευρωκοινοβούλιο
Άγγιξαν τα 155 εκατομμύρια οι διελεύσεις από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ισχυρίζονται στα κατεχόμενα
Αναγκαιότητα η φορολογική μεταρρύθμιση λένε ΑΚΕΛ-συνδικαλιστές οργανώσεις
Στα 40 εκ. ευρώ της Κύπρου οι δαπάνες για φιλοξενία των Ουκρανών προσφύγων-Όσα δείχνει έκθεση της Ε.Υ.
Εγκρίθηκε από Ευρωκοινοβούλιο η αναθεώρηση κανόνων για καταπολέμηση εμπορίας ανθρώπων