Τρίτη 19 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Μάρκος Τράγκολας… Αρχηγός με Άλφα κεφαλαίο

  06/05/2019 20:16
Μάρκος Τράγκολας… Αρχηγός με Άλφα κεφαλαίο

Μάρκος Τράγκολας… Αρχηγός με Άλφα κεφαλαίο

  06/05/2019 20:16
Μάρκος Τράγκολας. Είναι ο άνθρωπος που έγινε σύμβολο των γιγαντιαίων προσπαθειών για εντοπισμό των σορών των θυμάτων του 35χρονου serial killer.
 
Ήταν εκεί κάθε λεπτό. Από το μεταλλείο του Μιτσερού στο πεδίο βολής κι από την Κόκκινη Λίμνη στη λίμνη Ξυλιάτου. Πάντα εκεί. Χωρίς εξαιρέσεις. Χωρίς ημέρες ξεκούρασης. Χωρίς δικαιολογίες. Χωρίς υφάκι ανώτερου αξιωματικού.
 
Ακόμα και την Κυριακή του Πάσχα, όταν άλλοι έτρωγαν κι έπιναν και κάποιοι επισκέφθηκαν τον χώρο των επιχειρήσεων για μερικά λεπτά, ίσα που να τους δει κάποιος φακός, ο Μάρκος Τράγκολας ήταν εκεί. Αμετακίνητος, πλάι στους ανθρώπους του. Αρωγός στη μάχη τους. Ανέβασε μια φωτογραφία στο facebook με τα εγγονάκια του, μόνο μετά που τελείωσαν οι επιχειρήσεις, φορώντας ακόμη τη στολή…
 
Πρώτη του έγνοια πάντοτε, την οποία φρόντιζε να επισημαίνει και στις δηλώσεις του, ήταν η ασφάλεια των πυροσβεστών του. Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής ξεκάθαρα νοιάζεται για τους ανθρώπους του και ζύγιζε κάθε κίνδυνο, πριν την επόμενη τους κίνηση.
 
Είκοσι τρεις ημέρες, πλάι στους υγρούς τάφους, έγινε η χαρακτηριστική μορφή των ερευνών. Και κέρδισε τον σεβασμό όλων των Κυπρίων. Ο Μάρκος Τράγκολας είναι ένας αρχηγός με Άλφα κεφαλαίο.
 
*Οι φωτογραφίες λήφθηκαν σε διαφορετικές ημέρες και ώρες από τα σημεία των επιχειρήσεων.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας