Πέμπτη 21 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Είχε καταγγείλει τον λοχαγό η πρώην σύζυγος του-«Δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω»

Ντίνα Κλεάνθους  29/04/2019 16:03
Είχε καταγγείλει τον λοχαγό η πρώην σύζυγος του-«Δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω»

Είχε καταγγείλει τον λοχαγό η πρώην σύζυγος του-«Δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω»

Ντίνα Κλεάνθους  29/04/2019 16:03
Μετά τις αποκαλύψεις για την φρικιαστικότερη σειρά εγκλημάτων που διαπράχθηκε ποτέ στα χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και τη σύλληψη του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς, ολοένα και περισσότερα είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως και αφήνουν στήλη άλατος την κυπριακή κοινωνία, που παρακολουθεί καθηλωμένη τις εξελίξεις.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς, μετά τη σύλληψη του, κλήθηκε από την Αστυνομία για κατάθεση, όπου έδωσε διάφορες πληροφορίες οι οποίες αξιολογούνται από τους ανακριτές της υπόθεσης.
 
 
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, η πρώην σύζυγος του 35χρονου, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, είχε προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία τον περασμένο Ιούνιο, εναντίον του λοχαγού, εκφράζοντας φόβους για βίαιη συμπεριφορά και απειλές που εκτόξευσε προς το πρόσωπο της.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία, η πρώην γυναίκα του λοχαγού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, ο ύποπτος μετά από έντονη συζήτηση που είχαν, άρχισε να σπάει πράγματα στο σπίτι.
 
Ένας άνθρωπος που μέχρι εκείνη τη στιγμή, με βάση τα δεδομένα κουβαλούσε πέντε φόνους στην πλάτη του, είπε με θράσος στη γυναίκα του, «δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάμω».
 
Η πρώην σύζυγος του 35χρονου είχε αναφέρει στην Αστυνομία ότι δεν ζητά την ποινική δίωξη του, αλλά να του γίνουν συστάσεις, οι οποίες αφού του έγιναν, αυτός απολογήθηκε
 
Αυτούσια η καταγγελία:
 
«Στις 19/6/2018 και ώρα 08:25 καταγγέλθηκε στον σταθμό από την… και ανέφερε ότι την 18/6/2018 και περί ώρα 22:00, ενώ συζητούσε με το σύζυγο της για διάφορα οικογενειακά θέματα που αντιμετωπίζουν κι αυτός ξεκίνησε να ρίχνει διάφορα αντικείμενα στο έδαφος και στη βεράντα της οικίας τους και μιλούσε πολύ έντονα σε σημείο που η παραπονούμενη φοβήθηκε για πιθανή σωματική βία. Όπως ανέφερε η παραπονούμενη, την περασμένη εβδομάδα, του ζήτησε διαζύγιο κι ο σύζυγος της δεν μπορεί να το αποδεχτεί. Επίσης, την απείλησε με τη φράση “μεν τολμήσεις να πιάσεις διαζύγιο, δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάμω”».
 
Η παραπονούμενη την 19/6/2018 το πρωί, ενημέρωσε το γραφείο ευημερίας. Σε γραπτή της κατάθεση ανέφερε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του, αλλά να του γίνουν συστάσεις, ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.
 
Στη συνέχεια ο 35χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, αφού εντοπίστηκε του δόθηκαν οι «δέουσες συστάσεις», ενώ ανέφερε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να βλάψει τη γυναίκα του σωματικά, αλλά προσπαθεί να την πείσει να μην χωρίσουν».
Ακολούθως ο 35χρονος απολογήθηκε και «υποσχέθηκε συμμόρφωση».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας