Τετάρτη 20 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κάποιους αυτό το Πάσχα θα τους στοιχειώνει για όλη τους τη ζωή… (pics)

  28/04/2019 13:00
Κάποιους αυτό το Πάσχα θα τους στοιχειώνει για όλη τους τη ζωή… (pics)

Κάποιους αυτό το Πάσχα θα τους στοιχειώνει για όλη τους τη ζωή… (pics)

  28/04/2019 13:00
Είναι Πάσχα. Εκεί που σχεδόν όλοι οι Κύπριοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο γιορτινό τραπέζι, για το μεγάλο πασχαλινό γεύμα, κάποιοι άλλοι βρίσκονται μακριά από τα σπίτια και τα γλέντια.
 
Είναι οι άνθρωποι που τέτοια μέρα, όπως και τις προηγούμενες, εργάζονται σε μία από τις πιο μακάβριες αποστολές της ζωής τους.

Ένας αδίστακτος serial killer στέρησε τις οικογενειακές στιγμές και τη ξεκούραση από αρκετούς εργαζόμενους. 

Απομονωμένοι σε δύο λίμνες έξω από τη Λευκωσία, αναζητούν, ανήμερα του Πάσχα, σορούς γυναικών που δολοφονήθηκαν άγρια. Αγωνίζονται να κλείσουν ένα κύκλο φρίκης στα νερά του θανάτου, γνωρίζοντας την αγωνία και τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων.

Παλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες. Με την μορφολογία και τη φύση. Με το νερό και τα τοξικά. Με αναγκαία τεχνολογική υποστήριξη.

 

Πυροσβέστες, δύτες, αστυνομικοί, τεχνικοί, κινηματογραφιστές, φωτογράφοι, δημοσιογράφοι. Όλοι μακριά από τις οικογένειές τους και κοντά στο καθήκον.

 
Και δεν είναι εκεί για λίγο. Δεν είναι περαστικοί, έτσι απλώς επειδή έπρεπε κάποιος φακός να τους καταγράψει. Δουλεύουν πραγματικά. Είναι εκεί δύο εβδομάδες, από το φρεάτιο του Μιτσερού στο πεδίο βολής κι από το Ξυλιάτου στην Κόκκινη Λίμνη. Από νωρίς το πρωί μέχρι που νυχτώνει για τα καλά.
 
Αυτό το Πάσχα θα τους στοιχειώνει για όλη τους τη ζωή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας