Κυριακή 20 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη δράση του 35χρονου μανιακού δολοφόνου

  25/04/2019 21:19
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη δράση του 35χρονου μανιακού δολοφόνου

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη δράση του 35χρονου μανιακού δολοφόνου

  25/04/2019 21:19
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις προσλαμβάνει η δολοφονική δράση του 35χρονου λοχαγού, τα εγκλήματα του οποίου συγκλονίζουν όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό.
 
Η σημερινή μέρα επεφύλασσε μεγάλες και συνταρακτικές ανατροπές όσον αφορά την πορεία των ερευνών, ενώ η μακάβρια λίστα των θυμάτων του μακραίνει και σε αυτή περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής επτά πρόσωπα.
 
Από τα πρόσωπα αυτά, εντοπίστηκαν οι σοροί των τριών. Της Marry Rose και της Arian Palanas Lozano, που εντοπίστηκαν στο φρεάτιο στο Μιτσερό, καθώς και της γυναίκας που εντοπίστηκε σήμερα στο πεδίο βολής της Ορούντας, και η οποία, όπως ισχυρίζεται ο 35χρονος, κατάγεται, είτε από την Ινδία είτε από το Νεπάλ. Όπως ανέφερε, την σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει τον ακριβή χρόνο διάπραξης της δολοφονίας της.
 
Την ίδια ώρα, και έπειτα από τις εξαντλητικές ανακρίσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο μανιακός δολοφόνος έσπασε και παραδέχθηκε σήμερα ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μίας μητέρας και της ανήλικης κόρης της, από τη Ρουμανία. Πρόκειται για την 36χρονη Livia Florentina Bunea και την οκτάχρονη κόρη της Elena Natalia Bunea, οι οποίες ήταν ελλείπουσες από την οικία τους από τον Σεπτέμβριο του 2016.
 
Ο 35χρονος υπέδειξε ως τον χώρο που τις έριξε, σημείο κοντά στο μεταλλείο του Μιτσερού, όπου αύριο το πρωί θ’ αρχίσουν εντατικές έρευνες για εντοπισμό των σορών τους. Στον ίδιο χώρο, ισχυρίζεται ότι βρίσκεται και η σορός της 29χρονης Μαρικάρ, τη δολοφονία της οποίας επίσης ομολόγησε κατά τη σημερινή προσαγωγή του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.   
 
Ο 35χρονος είχε οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας της Μαρικάρ, με το Δικαστήριο να εγκρίνει το αίτημα της αστυνομίας για διήμερη κράτησή του.
 
Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστήριο για έκδοση νέου διατάγματος κράτησής του σε σχέση με τις δολοφονίες της γυναίκας που εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα, καθώς και της 26χρονης Ρουμάνας και της οκτάχρονης κόρης της. 
 
Την ίδια ώρα, μεγάλη επιχείρηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στη λίμνη του Ξυλιάτου, όπου ο κατά συρροή δολοφόνος ισχυρίζεται πως έριξε τη σορό της εξάχρονης κόρης της Marry Rose, Siera,με τη χρήση σκαφάνδρου, όπου δύτης της ΕΜΑΚ, θα εισέλθει εντός της λίμνης για εκ του σύνεγγυς έρευνες.
 
Σημειώνεται πως νωρίς σήμερα το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στο φρεάτιο στο Μιτσερό, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί εκεί οποιαδήποτε σορός.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας