Τετάρτη 6 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία»-Κυνική ομολογία του 35χρονου λοχαγού

  22/04/2019 07:30
«Όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία»-Κυνική ομολογία του 35χρονου λοχαγού

«Όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία»-Κυνική ομολογία του 35χρονου λοχαγού

  22/04/2019 07:30
Εμβρόντητοι και με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, για τη σειρά δολοφονιών που παραδέχθηκε ότι διέπραξε ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος τελεί υπό σύλληψη από την περασμένη Πέμπτη.
 
Στην ομολογία του ο 35χρονος «Ορέστης», κληθείς να απαντήσει για τη δολοφονία της Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, ήταν κυνικός. «Μου άρεσαν οι Φιλιππινέζες», είπε στους ανακριτές και συνέχισε παραδεχόμενος πως την σκότωσε την ώρα που έκαναν σεξ και ακολούθως αφού την έδεσε, την πέταξε στο φρεάτιο του λατομείου στο Μιτσερό.
 
Κατά την ανάκριση του ο 35χρονος με θράσος χιλίων πιθήκων απάντησε σε ερώτηση των ανακριτών για το θάνατο της Marry Rose, πως «όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία», σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος».
 
Παράλληλα, για την εξάχρονη κόρη της, ο ύποπτος δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις, ενώ ήδη από χθες οι Αρχές διερευνούν το κατά πόσον, η λίμνη που τους υπέδειξε στο Ξυλιάτο, δεν είναι ο χώρος ταφής της εξάχρονης.
 
Ψάρευε τα θύματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
 
Τον δρόμο της εξιχνίασης άνοιξε η φίλη της 38χρονης Marry, η οποία είχε αποκαλύψει ότι το θύμα διατηρούσε δεσμό και είχε συναντηθεί το προηγούμενο βράδυ της εξαφάνισης της με πρόσωπο εν ονόματι «Ορέστης», τον οποίο γνώρισε μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Badoo. Η μάρτυρας έδωσε στους ανακριτές φωτογραφία από το προφίλ του «Ορέστη» και μετά από δικανικό έλεγχο του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.
 
Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 35χρονος ψάρευε τα υποψήφια θύματά του από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, από τον έλεγχο του ηλεκτρονικού εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος είχε συνομιλίες με τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, οι οποίες δηλώθηκαν ως εξαφανισμένες.
 
Οι έρευνες του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι αποκαλύψεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές.
 
Στο μεταξύ το πρωί της Δευτέρας, θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της γυναίκας που εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο εντός του φρεατίου και σε κατάσταση σαπωνοποίησης.
 
Από τη νεκροτομή οι Αρχές ευελπιστούν ότι θα διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας και θα πέσει περισσότερο φως ως προς την ταυτότητα της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας