Πέμπτη 9 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συνομιλίες ντοκουμέντο: Πώς ο «Ορέστης» δελέαζε γυναίκα να τον συναντήσει

  20/04/2019 20:56
Συνομιλίες ντοκουμέντο: Πώς ο «Ορέστης» δελέαζε γυναίκα να τον συναντήσει

Συνομιλίες ντοκουμέντο: Πώς ο «Ορέστης» δελέαζε γυναίκα να τον συναντήσει

  20/04/2019 20:56
Μήνυμα σε αλλοδαπή φίλη ελλείπουσας γυναίκας έστειλε ο «Ορέστης» στο Facebook πριν από λίγο καιρό, αναφέροντάς της ότι έχει πληροφορίες για τη φίλη της.
 
Σύμφωνα με τις συνομιλίες, τις οποίες έχει εξασφαλίσει ο REPORTER, ο «Ορέστης Αποέλ» ανέφερε στη γυναίκα ότι θέλει να της πει κάτι «κακό» που ανακάλυψε αλλά ήταν «επικίνδυνο» και έπρεπε να της μιλήσει από κοντά και όχι από το τηλέφωνο, γιατί ήθελε να βλέπει με ποιον μιλά. «Πρόκειται για μια άλλη γυναίκα… χαμένη».
Η γυναίκα αντιπρότεινε συνομιλία μέσω βίντεο, την οποία απέρριψε λόγω «της σοβαρότητας». Της είπε, μάλιστα, πως δεν εμπιστεύεται να μιλήσει σε κάποιον άλλο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κραυγή μάνας ελλείπουσας στον REPORTER-Το μυστήριο sms μετά την εξαφάνισή της

Ο «Ορέστης» της υπέδειξε πως αυτά που θα της πει, θα πρέπει η ίδια να τα μεταφέρει στην Αστυνομία και να αναφέρει στους ανακριτές ότι τα ανακάλυψε μόνη της, γιατί δεν ήθελε κάποια ανάμειξη και ούτε να μάθει κάποιος ότι «διερευνά». «Δεν  μπορώ να εμπιστευθώ κανέναν, ειδικά Κύπριο», πρόσθεσε. «Προσπαθώ να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά θα μιλήσω μόνο σε σένα».
 
Η γυναίκα του απάντησε ότι την τρομάζει ο τρόπος που της μιλά και δεν μπορεί να τον εμπιστευθεί και ποτέ δεν συναντά αγνώστους μόνη της, γιατί είναι γυναίκα και πρέπει να προστατεύει τον εαυτό της. «Μπορείς να με εμπιστευτείς, επειδή νοιάζομαι και προσπαθώ να βοηθήσω», απάντησε ο «Ορέστης».
 
Ο «Ορέστης» ισχυρίστηκε ακόμα ότι προσπαθεί να βοηθήσει αλλά «αν κάποιοι άνθρωποι μάθουν ότι διερευνώ κάτι σαν κι αυτό, θα θέλουν να μου κάνουν κακό και εγώ έχω οικογένεια. Δεν μπορώ να θέσω τον εαυτό μου σε κίνδυνο». «Είναι πολύ σημαντικό, επειδή έκανα έρευνα και βρήκα κάτι, όμως δεν μπορώ να το πω από μήνυμα ή από το τηλέφωνο», υποστήριξε ακόμη.
 
Η γυναίκα, κάποια στιγμή, του είπε πως για χάρη της φίλης της θα τον συναντήσει αλλά σε δημόσιο δρόμο ή στην παρουσία τρίτου προσώπου, κάτι που δεν άρεσε στον «Ορέστη». Μάλιστα, κάποια στιγμή, που του πρότεινε να συναντηθούν στο σπίτι, την ρώτησε αν υπάρχουν κάμερες.
 
Τελικά, μετά από απανωτές ακυρώσεις, δεν τον συνάντησε ποτέ…
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας