Τετάρτη 25 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έρευνες σε στρατόπεδα για τους υπόπτους, έρευνες σε επτά χώρους για την εξάχρονη

Ντίνα Κλεάνθους, Γιώργος Χατζηπαναγή  19/04/2019 14:30
Έρευνες σε στρατόπεδα για τους υπόπτους, έρευνες σε επτά χώρους για την εξάχρονη

Έρευνες σε στρατόπεδα για τους υπόπτους, έρευνες σε επτά χώρους για την εξάχρονη

Ντίνα Κλεάνθους, Γιώργος Χατζηπαναγή  19/04/2019 14:30
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με το φονικό με θύμα της 38χρονη που βρέθηκε νεκρή στο λατομείο στο Μιτσερό, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η άκρη του νήματος.
 
Οι ανακριτές συνεχίζουν να αξιολογούν όλα τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους σε σχέση με τους δύο ύποπτους, 30 και 35 ετών, που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση τους για οκτώ ημέρες.
 

Στα πλαίσια των ερευνών, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν το μεσημέρι στο στρατόπεδο του υπηρετεί ο ένας εκ των δύο υπόπτων, 30 ετών, προκειμένου να διεξάγουν έρευνες, ενώ έρευνες θα διεξαχθούν και για τον δεύτερο ύποπτο.
 
Την ίδια ώρα μέλη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επεκτείνουν τις έρευνες τους και στην πλατφόρμα badoo μέσα από την οποία το θύμα γνώρισε τον «Ορέστη», ούτως ώστε να διαπιστωθεί εάν οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες αλλοδαπές ελλείπουσες διέθετε λογαριασμό.  
 
Στο μικροσκόπιο των ανακριτών του ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν τεθεί οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των υπόπτων καθώς και τα τηλέφωνα τους, τα οποία πιθανόν να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.
 
Η Αστυνομία αναμένεται να λάβει πέραν των 100 καταθέσεων από το οικογενειακό, φιλικό και εργασιακών περιβάλλον των υπόπτων, ενώ αναμένεται να διενεργηθούν εξετάσεις ως προς την προέλευση του σχοινιού που βρέθηκε στην οικία του 35χρονου και ομοιάζει με αυτή που ήταν δεμένο το θύμα.
 
Επίσης αναμένεται να διεξαχθούν έρευνες σε επτά κλειστούς και ανοιχτούς χώρους προς ανεύρεση μαρτυρίας ή και τεκμηρίων, με σκοπό τον εντοπισμό της ελλείπουσας εξάχρονης κόρης του θύματος, γύρω από την οποία μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για την τύχη της.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος πρώην σύντροφος της 38χρονης αφέθηκε το πρωί ελεύθερος, χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας