Παρασκευή 24 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ανασφαλής η άντληση νερού από το φρεάτιο-Μετέωρα τα επόμενα βήματα των Αρχών

  18/04/2019 17:21
Ανασφαλής η άντληση νερού από το φρεάτιο-Μετέωρα τα επόμενα βήματα των Αρχών

Ανασφαλής η άντληση νερού από το φρεάτιο-Μετέωρα τα επόμενα βήματα των Αρχών

  18/04/2019 17:21
Είναι αδύνατο για λόγους ασφαλείας να αντληθεί το νερό από το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου την Κυριακή εντοπίστηκε η σορός της Marry Rose Tiburcio Infante από τις Φιλιππίνες και όπου συνεχίζονταν οι έρευνες εξετάζοντας το ενδεχόμενο εκεί να βρίσκεται η σορός της κόρης της, η οποία είχε, επίσης, δηλωθεί ως ελλείπουσα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.
 
Σήμερα έγινε υπηρεσιακή σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και αποφασίστηκε ότι δεν μπορεί να γίνει άντληση του νερού από το φρεάτιο γιατί όταν αφαιρεθεί ο όγκος του νερού θα υποχωρήσουν τα τοιχώματα και έτσι το όλο εγχείρημα κρίθηκε μη ασφαλές.

Στη σύσκεψη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, συμμετείχε και το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης και άλλοι ειδικοί επί του θέματος, καθώς και πρόσωπα που γνωρίζουν την περιοχή και έγινε ενδελεχής συζήτηση.

Οι ανακριτικές αρχές επικεντρώνονται τώρα σε άλλους τρόπους για τα επόμενα βήματά τους με σκοπό τον εντοπισμό της κόρης της γυναίκας, η οποία είχε επίσης δηλωθεί ως ελλείπουσα.

Η σκηνή στο Μιτσερό εξακολουθεί να φρουρείται.
 
Ο φάκελος της υπόθεσης δεν έκλεισε ποτέ, έγιναν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες
 
Ο φάκελος της υπόθεσης δεν έκλεισε ποτέ  και έγιναν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες απαντά η Αστυνομία στις επικρίσεις που δέχθηκε για την υπόθεση. Πηγή κοντά στις έρευνες ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι από την πρώτη στιγμή που μητέρα και κόρη είχαν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα, είχαν ανακριθεί άτομα του περιβάλλοντος της γυναίκας και πρόσωπα από τον εργασιακό της χώρο και παραλήφθηκαν και κάποια τεκμήρια προς διερεύνηση.

Επίσης, είχαν ενημερωθεί και οι αρχές των Φιλιππινών για την εξαφάνιση και είχαν ενημερώσει την κυπριακή Αστυνομία ότι η γυναίκα και το παιδί της δεν είχαν ταξιδέψει στη χώρα τους. Επίσης είχε ενημερωθεί πλήρως και ο πρόξενος των Φιλιππίνων, με τον οποίο είχε συνάντηση μέλος της ανακριτικής ομάδας .
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας