Κατήγγειλε αστυνομικό για ξυλοδαρμό, έπεσε μόνος του λέει η Αστυνομία

Πήγαινε στην Αστυνομία για άλλη υπόθεση αλλά κατέληξε τραυματισμένος με χειροπέδες 24χρονος στην Πάφο. Συγκεκριμένα, συνελήφθη γύρω στις 9 και 30 χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση 24χρονος από την επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9 και 10 χθες βράδυ, ο συλληφθείς εντοπίστηκε από μέλος της Αστυνομίας να κάνει χρήση του κινητού του τηλεφώνου κατά την οδήγηση ενώ δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ενώ κατευθυνόταν προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για θέμα που τον αφορούσε. 

Ο 24χρονος κλήθηκε από το μέλος της Αστυνομίας όπως παρουσιάσει την άδεια οδήγησής του ενώ πληροφορήθηκε ότι θα καταγγελθεί για τα αδικήματα που διέπραξε.

Ο νεαρός φέρεται να άρχισε να βρίζει και να απειλεί το μέλος της Αστυνομίας με διάφορες φράσεις. Ο 24χρονος φέρεται να συνέχισε να απειλεί το μέλος της Αστυνομίας και όταν πληροφορήθηκε ότι είναι υπό σύλληψη, φέρεται να προέβαλε αντίσταση και να έπεσε στο έδαφος από μόνος του. 

Αυτός ακινητοποιήθηκε τελικά από μέλη της Αστυνομίας και του τοποθετήθηκαν χειροπέδες. Τα μέλη της Αστυνομίας πρόσεξαν εκδορές στο πρόσωπό του, οι οποίες φαίνεται να προκλήθηκαν από την αυτόβουλη πτώση του. 

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου όπου τέθηκε υπό κράτηση ενώ στη συνέχεια ζήτησε ιατρική του εξέταση ενώ υπέβαλε παράπονο κατά του μέλους της Αστυνομίας.

Ενεργοποιήθηκε η διαδικασία υποβολής παραπόνου στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας και ενημερώθηκε σχετικά Ιατροδικαστής για εξέταση του 24χρονου. 

Ο νεαρός κρατείται φρουρούμενος για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου σήμερα αναμένεται να εξεταστεί από Ιατροδικαστή. Στο Νοσοκομείο μετέβη επίσης και μέλος της Αστυνομίας όπου διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό ότι φέρει εκδορές στα άκρα των χεριών του και τις κνήμες του. 

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»
Καμία αναφορά στις επιθέσεις του Ισραήλ από τον πρόεδρο του Ιράν
Ξεκαθαρίζει για πυραύλους στο Ισραήλ μέσω Κύπρου η Κυβέρνηση-«Δεν δόθηκε ποτέ τέτοια άδεια»
Προετοιμάζεται για την επόμενη επίσκεψη Ολγκίν η Λευκωσία-«Αταλάντευτη προσήλωση στις προσπάθειες»
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
ΠΙΝΑΚΕΣ: Πόσες ενστάσεις εγκρίθηκαν στις περιοχές που έβαλε στο μικροσκόπιό του το ΥΠΕΣ
Ενδείξεις πως κόμματα και υποψήφιοι βρίσκονται πίσω από τις ψευδείς εγγραφές στους καταλόγους
Ισραήλ στο Ιράν: Επιλέξαμε να μη χτυπήσουμε πυρηνικές εγκαταστάσεις, θα μπορούσε να είναι χειρότερα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου