Παρασκευή 24 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ξανά στο φρεάτιο οι κάμερες, έτοιμα τα μηχανήματα για άντληση νερού

Ντίνα Κλεάνθους, Γιώργος Χατζηπαναγή  18/04/2019 12:44
Ξανά στο φρεάτιο οι κάμερες, έτοιμα τα μηχανήματα για άντληση νερού

Ξανά στο φρεάτιο οι κάμερες, έτοιμα τα μηχανήματα για άντληση νερού

Ντίνα Κλεάνθους, Γιώργος Χατζηπαναγή  18/04/2019 12:44
Σε εξέλιξη οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο φρεάτιο του λατομείου στο Μιτσερό, έτσι ώστε να διαφανεί αν το εξάχρονο κοριτσάκι που αγνοείται είχε την ίδια τραγική κατάληξη με τη 38χρονη μητέρα του Marry Rose Tiburcio Infante, που εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Κυριακή.
 
Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής, Μάρκο Τράγκολα, η άντληση του νερού από το φρεάτιο θα γίνειμε την βοήθεια ιδιώτη με τη χρήση μηχανημάτων που κατεβαίνουν σε μεγάλο βάθος, σημειώνοντας πως το βάθος του φρεατίου είναι περίπου 130 μέτρα.
Ερωτηθείς για τον χρόνο που θα χρειαστεί για αυτή τη διαδικασία, ο κ. Τράγκολας είπε πως αυτό είναι κάτι που θα αξιολογήσουν όταν αρχίσει η άντληση ανάλογα με τις δυνατότητες των αντλιών. «Θα ξεκινήσει η άντληση και θα δούμε», ανέφερε, σημειώνοντας πως κατά την όλη επιχείρηση στο φρεάτιο γίνεται επίσης χρήση κάμερας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
 
Παράλληλο μέτωπο ερευνών
 
Την ίδια ώρα, ανακριτές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα από το περιβάλλοντος τόσο του θύματος όσο και του 33χρονου πρώην συντρόφου της 38χρονης που συνελήφθη και τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.
 
Κομβικό σημείο αποτελεί η 4η Μαΐου 2018, οπότε η 38χρονη είχε αναφέρει στην φίλη και συγκάτοικο της, ότι  θα μετέβαινε στη Λευκωσία μαζί με την κόρης της, όπου θα συναντούσε ένα Ελληνοκύπριο, με τον οποίο γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου και διατηρούσε δεσμό.
 
Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια, το βράδυ θα διέμενα μαζί του. Έκτοτε η τύχη μητέρας και κόρης αγνοείται και ως εκ τούτου η φίλη της προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτό είναι το εξάχρονο αγγελούδι που αγνοείται-Παγωμένη η κοινή γνώμη
Από νέα ανάκριση ο ύποπτος
 
Θέση του 33χρονου είναι ότι δεν έχει οποιαδήποτε αναμείξει στο φόνο εκ προμελέτης που του καταλογίζου, ισχυριζόμενος ότι θεωρούσε ότι η 38χρονη και το παιδί τους βρίσκεται στο εξωτερικό.
 
Κάτι που εγείρει ερωτήματα, αφού στην οικία του υπόπτου εντοπίστηκε το διαβατήριο της εξάχρονης, με την Αστυνομία να αναφέρει ότι αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα τους ανακριτές ότι δεν ταξίδεψε στο εξωτερικό, ενώ όπως αναφέρθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, έγιναν έρευνες και μέσω τις Ιντερπόλ που το επιβεβαίωσαν.  
 
Κατά τις έρευνες στον τόπο διαμονής του 33χρονου, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ένα σχοινί για το οποίο, ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι το πήρε από την οικοδομή που εργάζεται για εργασίες για το σπίτι.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος σύναψε δεσμό με το θύμα, το 2009, ενώ το 2011 απέκτησαν την κορούλα τους.
 
Κατά το 2015 το ζευγάρι χώρισε καθώς, ο 33χρονος ήταν αλκοολικός και είχαν αρκετές προστριβές μεταξύ τους.
 
Το 2016, η σχέση τους ήρθε σε οριστική ρήξη και η 38χρονη μαζί με το παιδί τους εγκατέλειψαν την οικία του 33χρονου, ενώ το θύμα δεν του επέτρεπε να βλέπει το παιδί.
 
Ενώπιον των Αρχών υπάρχει μαρτυρία, ότι ο 33χρονος κακοποιούσε τη σύντροφο του, κάτι που παραδέχθηκε ο ίδιος, αναφέροντας ότι είχε προστριβές με την πρώην σύντροφο του.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας