Παρασκευή 24 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Καθυστέρηση της έναρξης των ερευνών στο Μιτσερό για λόγους ασφαλείας

  18/04/2019 10:58
Καθυστέρηση της έναρξης των ερευνών στο Μιτσερό για λόγους ασφαλείας

Καθυστέρηση της έναρξης των ερευνών στο Μιτσερό για λόγους ασφαλείας

  18/04/2019 10:58
Δεν άρχισε μέχρι στιγμής η άντληση νερού από το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου είχε εντοπιστεί  η σορός της 39χρονης Marry Rose Tiburcio Infante από τις Φιλιππίνες, λόγω θεμάτων που ακόμη εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αφορούν κυρίως στην ασφάλεια αυτών που θα συμμετέχουν στην όλη επιχείρηση.
 
Αστυνομική πηγή ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως η Αστυνομία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες, μελετούν περαιτέρω το θέμα της άντλησης του νερού από το φρεάτιο, και πως λόγω κάποιων θεμάτων που συζητούνται, μεταξύ των οποίων και θέματα ασφάλειας, δεν έχει αρχίσει ακόμη η άντληση του νερού.
 
Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, δήλωσε νωρίτερα σήμερα, πως η  Πυροσβεστική Υπηρεσία θα συνεργαστεί με ιδιώτη που θα κάνει την άντληση με τη χρήση μηχανημάτων που κατεβαίνουν σε μεγάλο βάθος, σημειώνοντας πως το βάθος του φρεατίου είναι περίπου 130 μέτρα.
 
Ερωτηθείς για τον χρόνο που θα χρειαστεί για αυτή τη διαδικασία, ο κ. Τράγκολας είπε πως αυτό είναι κάτι που θα αξιολογήσουν όταν αρχίσει η άντληση ανάλογα με τις δυνατότητες των αντλιών. «Θα ξεκινήσει η άντληση και θα δούμε», ανέφερε, σημειώνοντας πως κατά την όλη επιχείρηση στο φρεάτιο θα γίνει επίσης χρήση κάμερας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
 
Η περιοχή αποκλείστηκε και φυλάσσεται από μέλη της Αστυνομίας. Ως γνωστόν, μετά τον εντοπισμό του πτώματος της 39χρονης, η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει την εξάχρονη κόρη της, Sierra Graze Seucalliuc, η οποία είχε επίσης δηλωθεί ως ελλείπουσα, μαζί με τη μητέρα της, πέρσι τον Μάιο.

Για την υπόθεση τελεί υπό κράτηση 33χρονος Ρουμάνος, πρώην συμβίος της 39χρονης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας