Τρίτη 19 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Νεότερη ενημέρωση: Σε γυναίκα ανήκει το πτώμα στο Μιτσερό-Όλα τα δεδομένα

  14/04/2019 20:50
Νεότερη ενημέρωση: Σε γυναίκα ανήκει το πτώμα στο Μιτσερό-Όλα τα δεδομένα

Νεότερη ενημέρωση: Σε γυναίκα ανήκει το πτώμα στο Μιτσερό-Όλα τα δεδομένα

  14/04/2019 20:50
Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομία μετά τον εντοπισμό του πτώματος σε φρεάτιο στο λατομείο του Μιτσερού, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι πρόκειται για φόνο, λαμβάνοντας υπόψη ότι η σορός εντοπίστηκε με τα χέρια και τα πόδια του δεμένα.
 
Η πληροφορία για το πτώμα λήφθηκε από τουρίστες που βρέθηκαν στο σημείο, οι οποίοι αμέσως σήμαναν συναγερμό στις Αρχές.
Αμέσως στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου έστησε επιχείρηση για να ανασύρει το πτώμα από το φρεάτιο βάθους περίπου 15 μέτρων, η σορός του οποίου βρισκόταν σε πλήρη αποσύνθεση και άρχισαν να φαίνονται μέρη του σκελετού του. Γεγονός, που οδήγησε τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ρίχθηκε στο πηγάδι πριν από περίπου τρία χρόνια.
Το γεγονός ότι το πτώμα εντοπίστηκε δεμένο, οδηγεί την Αστυνομία επίσης στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά ότι πιθανόν να πρόκειται για φόνο, με τις Αρχές επί του παρόντος να κρατούν σιγήν ιχθύος.  
 
Ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας που ανέλαβαν την υπόθεση, άρχισαν να ξεσκονίζουν φακέλους με ελλείποντα πρόσωπα, πίσω από τα οποία ενδεχομένως να κρύβεται κάτι άλλο. 
Περαιτέρω φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της, η οποία ενδεχομένως να δείξει εάν το πρόσωπο φέρει τραύματα, ενώ το DNA θα λύσει το γρίφο γύρω από την ταυτότητα της.
Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι η σορός εντοπίστηκε σε κατάσταση σαπωνοποίησης, ενώ όπως είπε «διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα».

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Σιάηλο οι έρευνες στο σημείο θα συνεχίσουν και θα επεκταθούν με το πρώτο φως της ημέρας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας