Δευτέρα 25 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κλείνει αυτοβούλως το λούνα παρκ στην Αγία Νάπα-Η απόφαση της διεύθυνσης

  14/04/2019 14:35
Κλείνει αυτοβούλως το λούνα παρκ στην Αγία Νάπα-Η απόφαση της διεύθυνσης

Κλείνει αυτοβούλως το λούνα παρκ στην Αγία Νάπα-Η απόφαση της διεύθυνσης

  14/04/2019 14:35
Την απόφαση όπως κλείσει αυτοβούλως το λούνα παρκ στην Αγία Νάπα μετά το φοβερό δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό επτάχρονου αγοριού και της μητέρας του, έλαβε η διαχειρίστρια εταιρεία.
 
Σε ανακοίνωση της αναφέρει πως «προβαίνει σε αυτή την κίνηση σεβόμενη την ιστορία του πάρκου μας αλλά ιδιαιτέρως τους εκατοντάδες χιλιάδες που μας τίμησαν τα τελευταία χρόνια ως επισκέπτες του πάρκου».
 
Τονίζει επίσης ότι,«έχουμε καλέσει όλες τις αρμόδιες κρατικές και δημοτικές υπηρεσίες, να έρθουν να ελέγξουν εκ νέου το πάρκο για να επαναβεβαιώσουν ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές και κανόνες ασφάλειας».
 
Αυτούσια η ανακοίνωση:
 
1. Εξειδικευμένοι τεχνικοί της Γερμανικής εταιρείας TUV SUD επιθεωρούν όλα τα παιχνίδια μας και εκδίδουν πιστοποιητικά καταλληλόλητας
 
2. Ως Διοικητικό Συμβούλιο, ζητήσαμε χθες από τους ανωτέρω εμπειρογνώμονες και κατέθεσαν γραπτώς και στις αρχές, την ανωτέρω επιβεβαίωση.
 
3. Όλοι οι χειριστές των διαφόρων παιχνιδιών που βρίσκονται στο πάρκο, τυγχάνουν εκτεταμένης εκπαίδευσης για όλα τα θέματα ασφάλειας και υγείας αλλά και τρόπων χειρισμών όλων των παιχνιδιών ή και μηχανημάτων.
 
4. Συνεργαστήκαμε πλήρως με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές, παρουσιάζοντας πολύ περισσότερα στοιχεία ή και έγγραφα από όσα μας ζητήθηκαν.
 
5. Στα 20 χρόνια ιστορίας και λειτουργίας του πάρκου φιλοξενώντας πέραν των 8,000000 επισκεπτών , ήταν η πρώτη φορά που συνέβη ένα τέτοιο ατύχημα.
 
6. Ευτυχώς, όπως διαφαίνεται, τα δύο τραυματισμένα πρόσωπα δεν διατρέχουν πλέον κάποιο σοβαρό κίνδυνο. Η έγνοια μας και οι προσευχές μας βρίσκονται μαζί τους και ευχόμαστε σύντομη και πλήρη ανάρρωση και θα σταθούμε στο πλευρό της οικογένειας για οτιδήποτε χρειαστεί.
 
7. Έχουμε τακτική επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και τους έχουμε διαμηνύσει να κάμουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να υπάρξει ένα αίσιο τέλος στην ταλαιπωρία των 2 προσώπων που τραυματίστηκαν.
 
8. Παρά το γεγονός ότι όλα τα μηχανήματα στο πάρκο βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, πλήρως συντηρημένα και διατηρημένα και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε και ο παραμικρός κίνδυνος για τους επισκέπτες και πελάτες του πάρκου, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
 
(α) έχουμε καλέσει όλες τις αρμόδιες κρατικές και δημοτικές υπηρεσίες, να έρθουν να ελέγξουν εκ νέου το πάρκο για να επαναβεβαιώσουν ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές και κανόνες ασφάλειας.
 
(β) Σεβόμενοι την ιστορία του πάρκου μας αλλά ιδιαιτέρως τους εκατοντάδες χιλιάδες που μας τίμησαν τα τελευταία χρόνια ως επισκέπτες του πάρκου, μέχρι να επιβεβαιώσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες ότι δεν συντρέχει ούτε και ο παραμικρός κίνδυνος, το πάρκο δεν θα δέχεται επισκέπτες
 
Ατυχήματα συμβαίνουν σε όλες τις επιχειρήσεις καθημερινά και ανά το παγκόσμιο. Τα μέτρα που λαμβάνουμε στο δικό μας πάρκο, μας βοήθησαν ώστε στο παρελθόν να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοιο περιστατικό.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας