Δευτέρα 25 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ανθρώπινο λάθος βλέπει, εκ πρώτης όψεως, η διεύθυνση του λούνα παρκ πίσω από το ατύχημα

  13/04/2019 14:48
Ανθρώπινο λάθος βλέπει, εκ πρώτης όψεως, η διεύθυνση του λούνα παρκ πίσω από το ατύχημα

Ανθρώπινο λάθος βλέπει, εκ πρώτης όψεως, η διεύθυνση του λούνα παρκ πίσω από το ατύχημα

  13/04/2019 14:48
Τη λύπη τους για το ψεσινό ατύχημα που έλαβε χώρα εντός του Lunapark Parko Paliatso, εκφράζει η διεύθυνση και το προσωπικό του Λούνα Παρκ.
 
«Σύσσωμη η διεύθυνση και το προσωπικό του Λούνα Παρκ εκφράζουμε την λύπη μας για το ατυχές αυτό συμβάν και την συμπαράσταση μας προς τους δυο τραυματίες (μητέρα και παιδί από Ρωσία). Σαν εταιρεία που σέβεται και ακολουθεί όλους τους κανόνες ασφαλείας, έχουμε προχωρήσει από την πρώτη στιγμή στον διορισμό ομάδας διερεύνησης του συμβάντος, με όλα τα ενδεχόμενα να εξετάζονται», αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το Lunapark Parko Paliatso.
 
Αναφέρει, παράλληλα, ότι επειδή τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν γραφτεί και λεχθεί σχόλια και αναρτήσεις σε διάφορα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης περί τεχνικών προβλημάτων, «οφείλουμε να τονίσουμε ότι εκ πρώτης, φαίνεται ότι το συμβάν προκλήθηκε λόγω ανθρώπινου λάθους στον χειρισμό».
 
Σημειώνει ότι η κατάσταση της υγείας των τραυματιών είναι εκτός κινδύνου και από ενημέρωση που έχουν τα άτομα αυτά θα αναρρώσουν πλήρως.
 
«Διευθυντικά στελέχη της εταιρείας μας μετέβησαν εξ αρχής μαζί με τους τραυματίες στο νοσοκομείο και τα έξοδα νοσηλείας έχει αναλάβει εξολοκλήρου η εταιρεία μας. Η εταιρεία μας ακολουθεί και εφαρμόζει ευλαβικά τους κανόνες ασφαλείας που καθορίζει η TUV NORD (Technical Inspection Association https://www.tuv-nord.com/en/tuv-nord-worldwide/), η πιο αναγνωρισμένη γερμανική αρμόδια αρχή για ελέγχους ασφαλείας και Πιστοποίησης προϊόντων. Η TUV NORD επιθεωρεί την εταιρία μας και τον εξοπλισμό μας σε ετήσια βάση», προσθέτει.
 
Αναφέρει, επίσης, ότι η εταιρεία λειτουργεί με αυτά τα πρότυπα από το 1999.
 
«Προτεραιότητα μας είναι η ασφαλής ψυχαγωγία των παιδιών και των γονέων στον χώρο μας. Για τον σκοπό αυτό λαμβάνουμε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας», καταλήγει το Lunapark Parko Paliatso, στην ανακοίνωση του.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας