Κυριακή 28 Νοε, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κτηνωδία στο Κίτι-Νυχτοβάτες έκαψαν ζωντανό σκύλο (pics)

  29/01/2019 10:25
Κτηνωδία στο Κίτι-Νυχτοβάτες έκαψαν ζωντανό σκύλο (pics)

Κτηνωδία στο Κίτι-Νυχτοβάτες έκαψαν ζωντανό σκύλο (pics)

  29/01/2019 10:25
Φρικτό ήταν το θέαμα που αντίκρισε ιδιοκτήτης σκύλου στο Κίτι, όταν άγνωστος ή άγνωστοι έκαψαν ζωντανό το σκύλο του που βρισκόταν σε κλουβί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κόμμα για τα Ζώα, μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατόν να βρεθούν οι ένοχοι και καλεί οποιοδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Τέλος το Κόμμα καταδικάζει τέτοιες εγκληματικές, άνομες και βάρβαρες πράξεις.  

Αυτούσια η ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα:
Για ακόμη μια φορά βλέπουμε πλέον για το  πως οι συμπολίτες δείχνουν τον πολιτισμό τους. Για μια ακόμη φορά ένα αθώο θύμα, ένα σκυλί ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου τον έχουν κάψει ζωντανό ενώ βρισκόταν στο κλουβί του.

Ο Αστυνομικός σταθμός Κιτίου που διερεύνησε το συμβάν σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία μέχρι στιγμής δεν προέκυψαν τα οποιαδήποτε στοιχεία που να οδηγούν στον ένοχο η τους ένοχους.

Για τον σκοπό αυτό κάνουμε έγκλιση στους πολίτες που πιθανόν να έχουν προσέξει κάτι η περιήλθε κάτι στην αντίληψη τους να επικοινωνήσουν με τον αστυνομικό σταθμό Κιτίου 24804520  η στο 1460.

Τέλος το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει τέτοιες εγκληματικές, άνομες και βάρβαρες πράξεις. Αυτοί που πιθανόν να βρίσκονται πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη τους λέμε ότι είναι δύο φορές εγκληματίες γιατί απλά εγκλημάτησαν πάνω σε ανυπεράσπιστο και αθώο ζώο το οποίο δεν είχε καν την δυνατότητα να προστατεύσει τον εαυτό του και δεν είχε ούτε και την δυνατότητα να δραπετεύσει από τις πυρήνες και αδηφάγες φλόγες.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας