Κυριακή 11 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στο κόκκινο η αγωνία για την 69χρονη στην Πάφο-Αγνοείται για τέταρτη μέρα

  13/01/2019 08:21
Στο κόκκινο η αγωνία για την 69χρονη στην Πάφο-Αγνοείται για τέταρτη μέρα

Στο κόκκινο η αγωνία για την 69χρονη στην Πάφο-Αγνοείται για τέταρτη μέρα

  13/01/2019 08:21
Κόκκινο έχει κτυπήσει η αγωνία για την εξηναταεννιάχρονη Ελένη Πλακίδη από τη Γερμανία, μόνιμη κάτοικο Αργάκας, που αγνοείται για τέταρτη μέρα από την οικία της στην Πάφο.
 
Οι έρευνες τον αρχών για τον εντοπισμό της επεκτάθηκαν χθες σε ακτίνα δεκαπέντε χιλιομέτρων, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα και τερματίστηκαν γύρω στις πέντε το απόγευμα για να επαναρχίσουν το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας.
 
Η γυναίκα αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη από την οικία της στην Αργάκα, απ’όπου είχε φύγει για να πάει σε περίπτερο. Αφού δεν επέστρεψε οι συγγενείς της ενημέρωσαν την Αστυνομία για την απουσία της και έκτοτε άρχισε μια μαραθώνια έρευνα για τον εντοπισμό της.
Εντοπίστηκε το όχημα την Παρασκευή
Την Παρασκευή μετά από έρευνες της Αστυνομίας έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός του οχήματος της κοντά στην παραλία Blue Lagoon στην Πάφο, χωρίς όμως να εντοπιστεί η ίδια. Το όχημα της φέρεται να είχε κολλήσει στις λάσπες και η 69χρονη να το εγκατέλειψε, αφού προηγουμένως το κλείδωσε.
 
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ενημέρωση των οικείων της στην Αστυνομία το τελευταίο διάστημα η γυναίκα αντιμετώπιζε πρόβλημα απώλειας μνήμης.
 
Στις έρευνες πέραν από την Αστυυνομία συμμετέχουν μέλη της πολιτικής άμυνας, της υπηρεσίας Θήρας, φίλων και συγγενών της οικογένειας.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας για την 69χρονη
Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της Ελένης Πλακίδη, 69 ετών, η οποία ελλείπει από την οικία της στην Πόλη Χρυσοχούς, από το απόγευμα της Πέμπτης.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας