Κυριακή 16 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Κατηγορήθηκε γραπτώς ο 62χρονος που φέρεται να πυροβόλησε σκύλους στην Πάφο

  31/12/2018 09:18
Κατηγορήθηκε γραπτώς ο 62χρονος που φέρεται να πυροβόλησε σκύλους στην Πάφο

Κατηγορήθηκε γραπτώς ο 62χρονος που φέρεται να πυροβόλησε σκύλους στην Πάφο

  31/12/2018 09:18
Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ο 62χρονος που συνελήφθη χθες προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση κακοποίησης ζώων.

Την υπόθεση κατήγγειλε 53χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου.  Σύμφωνα με την αστυνομία, στην καταγγελία του ανέφερε ότι εντόπισε ένα από τα δύο του σκυλιά, σε κοντινή απόσταση από την οικία του 62χρονου. Δεύτερο σκυλί ήταν νεκρό στην οικία του 62χρονου.

Ανακρινόμενος ο  62χρονος ιδιοκτήτης της οικίας όπου βρισκόταν ο νεκρός σκύλος, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι οι δύο σκύλοι εισήλθαν στην αυλή του και σκότωσαν κουνέλια του. Όταν τους αντιλήφθηκε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, προσπάθησε να τους απομακρύνει ρίχνοντας τους νερό, αλλά αυτοί έγιναν επιθετικοί και φοβούμενος ότι θα του επιτεθούν, τους πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον τραυματισμένο σκύλο στην οικία του 53χρονου του και τον δεύτερο σκύλο να βρίσκεται νεκρός στην αυλή άλλης οικίας, σε απόσταση 150 περίπου μέτρων.

Για την υπόθεση η Αστυνομία μελετά το ενδεχόμενο να κατηγορήσει και τον 53χρονο ιδιοκτήτη των σκύλων για μη ασφαλή φύλαξη των σκύλων του.

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος παραδέχτηκε ότι  δύο του σκύλοι διέλαθαν τη προσοχή του και έφυγαν από την πόρτα της περίφραξης της οικίας του.

Ο τραυματισμένος σκύλος μεταφέρθηκε από τον ιδιοκτήτη του σε κτηνίατρο για περίθαλψη των τραυμάτων του, ενώ το νεκρό σκυλί καθώς και τρία νεκρά κουνέλια παραλήφθηκαν από της Κτηνιατρικές Υπηρεσίες.

Διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του σκύλου οφειλόταν σε τραύματα από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου. Τα τρία κουνέλια, διαπιστώθηκε ότι έφεραν δαγκώματα σκύλων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας