Πλημμύρησε Γυμνάσιο στην Πάφο, κατολισθήσεις στη Λεμεσό

Παρατεταμένες βροχές, που προκάλεσαν μικροπροβλήματα καταγράφηκαν κατά τη διάρκειας της νύχτας σε όλες τις Επαρχίες.
 
Από τις βροχές σημειώθηκαν κατολισθήσεις πετρών σε διάφορα σημεία του δρόμου Παραμύθας-Γεράσας στη Λεμεσό ενώ στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάστηκαν οποιαδήποτε προβλήματα. Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία λόγω των βροχών οι δρόμοι είναι ολισθηροί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οδηγοί προσοχή! Κατολίσθηση πετρών στο δρόμο Παραμύθας-Γεράσας
 
Στην Πάφο προκλήθηκαν μικρές ζημιές από την παρατεταμένη βροχόπτωση, με τις σημαντικότερες να καταγράφονται στην Πόλη Χρυσοχούς.
 
Συγκεκριμένα στις 5 και 52 τα ξημερώματα μέλη του πυροσβεστικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, μετέβησαν στο Γυμνάσιο Πόλης Χρυσοχούς μετά από ενημέρωση ότι είχε πλημμυρίσει μέρος του μπροστά στην είσοδο του Γυμνασίου.
 
Η πυροσβεστική άντλησε τα νερά και η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί για την μετάβαση των παιδιών στο σχολείο.
 
Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 4 και 20, μέλη του πυροσβεστικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην κοινότητα Προδρόμι μετά από πληροφορία για πλημμυρισμένο υποστατικό.
 
Σημειώνεται ότι όλες οι υπηρεσίες του κράτους βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των έντονων  καιρικών φαινομένων στην Κύπρο .
 
Υπενθυμίζεται πως από χθες βρίσκεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία αφού τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να συνεχισθούν.
 
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται σποραδικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.
 
Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά το απόγευµα, τοπικά στα νότια παράλια, µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ.
 
Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια, ανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, αρχίζοντας από τα δυτικά και βόρεια, ενώ αργότερα αναµένεται να επηρεαστούν και άλλες περιοχές.
 
Τοπικά, οι βροχές θα είναι έντονες, ενώ σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται τις αυγινές ώρες να πέσει χιονόνερο ή χιόνι.
 
Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ ενώ στα προσήνεµα παράλια θα πνέουν αργότερα ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης, στα ανατολικά παράλια και κυµατώδης, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και κίτρινη προειδοποίηση σε ισχύ
 

Δειτε Επισης

Στο κελί για πέντε χρόνια 25χρονος για δύο ληστείες περιπτέρου στη Χλώρακα
Αυτά είναι τα εξεταστικά κέντρα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις κατά επαρχία
Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο-Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
ΥΠΕΣ για σχέδιο ΚτίΖΩ-«Δεν θα υπάρξει σοβαρή παρέκκλιση από τα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα»
Δικαιώνει την Κυβέρνηση για αναστολή εξέτασης των αιτήσεων ασύλου η Κομισιόν-«Προβλέπεται για εννέα μήνες»
Στο κελί οι δύο συλληφθέντες για την άφιξη 110 μεταναστών από τη Συρία
Νέα μαρτυρία για τον νεκρό στο Πασαλιμάνι-«Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και τον πλάκωσαν τα μπάζα»
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του
Βιώσιμο ως το 2080 το ΤΚΑ-Πολιτική βούληση Κυβέρνησης για εξορθολογισμό επενδυτικής πολιτικής