Ένα βήμα μπροστά ο εκτελεστής του Χριστοδούλου, στο σκοτάδι οι έρευνες

Για δεύτερο εικοσιτετράωρο και οι έρευνες των ανακριτών που διερευνούν την στυγερή δολοφονία του 33χρονου Gary Boris Χριστοδούλου, που εκτελέστηκε το βράδυ της Πέμπτης στον αυτοκινητόδρομο της Αγίας Νάπας, παραμένουν στο σκοτάδι χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει οποιαδήποτε σύλληψη.
 
Οι ανακριτές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του 33χρονου, σε μια προσπάθεια να συλλεχθούν περισσότερες πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στην άκρη του νήματος, ενώ την ίδια ώρα αξιολογούν της πληροφορίες που έκαναν λόγο για απειλές που δέχθηκε το θύμα το τελευταίο διάστημα.
 
Θεωρείται δεδομένο ότι τα κίνητρα των δραστών, είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών αφού ο 33χρονος είχε ανοιχτά μέτωπα με φόντο τα ναρκωτικά. Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει ο REPORTER πριν από περίπου δύο μήνες ο 33χρονος είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν και την ΥΚΑΝ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Είχε συλληφθεί πριν δύο μήνες το θύμα-Μετρά αντίστροφα η κλεψύδρα
 
Από την πολύωρη νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα επί της σορού του 33χρονου, επιβεβαιώνεται ότι ο εκτελεστής είχε καταδιώξει το θύμα πεζό στον αυτοκινητόδρομο, μέχρι τις δύο χαριστικές βολές στο κεφάλι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με τέσσερις σφαίρες εκτέλεσαν τον Χριστοδούλου-Πυρά από κοντινή απόσταση
 
Ωστόσο δεν υπάρχει τελικό συμπέρασμα στο εάν υπήρξε ραντεβού θανάτου μεταξύ θύματος και εκτελεστή, ή εάν ο δράστης έστησε καρτέρι και τον καταδίωξε αρχικά με το όχημα του.
 
Πάντως φαίνεται ότι τα πρώτα πυρά που θρυμμάτισαν το τζάμι του συνοδηγού του οχήματος του 33χρονου, τα δέχθηκε εν κινήσει και στην συνέχεια το θύμα ακινητοποίησε το όχημα του στο παγκέτο και προσπάθησε να διαφύγει πεζός.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δολοφονία… με την σφραγίδα του υποκόσμου-Ραντεβού θανάτου ή καρτέρι;
 
Όπως έδειξε η νεκροτομή ο 33χρονος φέρει άλλα δύο τραύματα στο άνω μέρος του σώματος του, γεγονός που δείχνει ότι ο δράστης τον ακολούθησε μέχρι την απέναντι πλευρά του δρόμου, όπου ο 33χρονος προσπάθησε να πηδήξει την περίφραξη χωρίς να τα καταφέρει.
 
Όσο περνάει ο χρόνος ο εκτελεστής φαίνεται να έχει το πλεονέκτημα της διαφυγής ή ακόμα και της καταστροφής τεκμηρίων. Υπενθυμίζεται πως οι προηγούμενες δολοφονίες που καταγράφηκαν με φόντο τον υπόκοσμο (Ροδοθέου, Χατζησάββας) παραμένουν μέχρι και σήμερα ανεξιχνίαστες.
 

Δειτε Επισης

Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν έρευνα για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Δύο εκατομμύρια Βρετανοί υποφέρουν από μακροχρόνια συμπτώματα Covid-Όσα δείχνει έρευνα
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
«Θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα»-H απάντηση του Κρεμλίνου για τους πυραύλους από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία
Διαμαρτυρία φοιτητών ΤΕΠΑΚ για μεταφορά μαθημάτων στην Πάφο
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
«Το Ισραήλ παρουσίασε χάρτες στους οποίους θα ελέγχει το 20% της Λωρίδας μετά τον πόλεμο»