Σάββατο 13 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ένα βήμα μπροστά ο εκτελεστής του Χριστοδούλου, στο σκοτάδι οι έρευνες

  03/11/2018 07:41
Ένα βήμα μπροστά ο εκτελεστής του Χριστοδούλου, στο σκοτάδι οι έρευνες

Ένα βήμα μπροστά ο εκτελεστής του Χριστοδούλου, στο σκοτάδι οι έρευνες

  03/11/2018 07:41
Για δεύτερο εικοσιτετράωρο και οι έρευνες των ανακριτών που διερευνούν την στυγερή δολοφονία του 33χρονου Gary Boris Χριστοδούλου, που εκτελέστηκε το βράδυ της Πέμπτης στον αυτοκινητόδρομο της Αγίας Νάπας, παραμένουν στο σκοτάδι χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει οποιαδήποτε σύλληψη.
 
Οι ανακριτές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του 33χρονου, σε μια προσπάθεια να συλλεχθούν περισσότερες πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στην άκρη του νήματος, ενώ την ίδια ώρα αξιολογούν της πληροφορίες που έκαναν λόγο για απειλές που δέχθηκε το θύμα το τελευταίο διάστημα.
 
Θεωρείται δεδομένο ότι τα κίνητρα των δραστών, είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών αφού ο 33χρονος είχε ανοιχτά μέτωπα με φόντο τα ναρκωτικά. Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει ο REPORTER πριν από περίπου δύο μήνες ο 33χρονος είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν και την ΥΚΑΝ.
 
 
Από την πολύωρη νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα επί της σορού του 33χρονου, επιβεβαιώνεται ότι ο εκτελεστής είχε καταδιώξει το θύμα πεζό στον αυτοκινητόδρομο, μέχρι τις δύο χαριστικές βολές στο κεφάλι.
 
 
Ωστόσο δεν υπάρχει τελικό συμπέρασμα στο εάν υπήρξε ραντεβού θανάτου μεταξύ θύματος και εκτελεστή, ή εάν ο δράστης έστησε καρτέρι και τον καταδίωξε αρχικά με το όχημα του.
 
Πάντως φαίνεται ότι τα πρώτα πυρά που θρυμμάτισαν το τζάμι του συνοδηγού του οχήματος του 33χρονου, τα δέχθηκε εν κινήσει και στην συνέχεια το θύμα ακινητοποίησε το όχημα του στο παγκέτο και προσπάθησε να διαφύγει πεζός.
 
 
Όπως έδειξε η νεκροτομή ο 33χρονος φέρει άλλα δύο τραύματα στο άνω μέρος του σώματος του, γεγονός που δείχνει ότι ο δράστης τον ακολούθησε μέχρι την απέναντι πλευρά του δρόμου, όπου ο 33χρονος προσπάθησε να πηδήξει την περίφραξη χωρίς να τα καταφέρει.
 
Όσο περνάει ο χρόνος ο εκτελεστής φαίνεται να έχει το πλεονέκτημα της διαφυγής ή ακόμα και της καταστροφής τεκμηρίων. Υπενθυμίζεται πως οι προηγούμενες δολοφονίες που καταγράφηκαν με φόντο τον υπόκοσμο (Ροδοθέου, Χατζησάββας) παραμένουν μέχρι και σήμερα ανεξιχνίαστες.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας