Τρίτη 6 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Σε κατάστημα θεάθηκε ο Στέλιος-Χτενίζουν την Γερμασόγεια

  16/10/2018 09:37
Σε κατάστημα θεάθηκε ο Στέλιος-Χτενίζουν την Γερμασόγεια

Σε κατάστημα θεάθηκε ο Στέλιος-Χτενίζουν την Γερμασόγεια

  16/10/2018 09:37
Τέσσερα εικοσιτετράωρα μετά την εξαφάνιση του 36χρονου Στέλιου Γεωργίου από τη Λευκωσία και την ώρα που η αγωνία της οικογένειας του έχει κτυπήσει κόκκινο, η Αστυνομία εντείνει τις προσπάθειες της για τον εντοπισμό του στη Λεμεσό όπου εντοπίστηκε χθες βράδυ το όχημα του.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κατέχει η Αστυνομία, ο 36χρονος θεάθηκε χθες Δευτέρα να κινείται πεζός στην περιοχή Γερμασόγειας και φορούσε γαλάζια κοντομάνικη φανέλα με φωσφορούχα πράσινα γράμματα (μπροστά), μαύρο κοντό παντελονάκι, αθλητικά παπούτσια, μαύρα γυαλιά και μαύρο σακίδιο.  
 
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που συνέλεξε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης περιπτέρου η Αστυνομία, ο 36χρονος είχε μεταβεί σε περίπτερο στη Λεμεσό όπου αγόρασε ένα μπουκάλι νερό και το οποίο πλήρωσε με πιστωτική κάρτα. 
 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι έρευνες των αρχών επεκτάθηκαν από το πρωί σε μεγαλύτερη έκταση ακόμα και μέχρι την παραλιακή Λεμεσό, έτσι ώστε να γίνει εφικτός ο εντοπισμός του.
 

Με ανάρτηση της η REACTION Cyprus, ενημερώνει πάντως ότι οι έρευνες γίνονται σε κάθε πιθανό σημείο για τον εντοπισμό του 36χρονου.

Ολονύχτιες έρευνες της Αστυνομίας
Εξάλλου, ολονύχτιες ήταν οι έρευνες της Αστυνομίας μετά τον εντοπισμό του οχήματος του 36χρονου, στην περιοχή Μονής και το οποίο εντοπίστηκε κλειδωμένο και χωρίς βενζίνη, ενώ μέσα σε αυτό εντοπίστηκαν περιτυλίγματα από φαγητό.
 
Υπενθυμίζεται ότι, το αυτοκίνητο του 36χρονου φαίνεται να βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο από την περασμένη Κυριακή, γεγονός που συνάδει με την πληροφορία που τον θέλει να κινείτο πεζός στην περιοχή Γερμασόγειας. Από την πλευρά της η Αστυνομία αναζητεί κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ούτως ώστε να εντοπίσει την πορεία του οχήματος, ενώ πλέον θα αναζητήσει και άλλα κυκλώματα από την περιοχή Γερμασόγειας, όπου θεάθηκε να κινείται πεζός.
 
Όσον αφορά την οικογένεια του 36χρονου ενημερώνεται από την πρώτη στιγμή από τις αρχές για τα νεότερα στοιχεία που λαμβάνουν οι αρχές και ελπίζουν ότι αυτά θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του 36χρονου ο οποίος ελλείπει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα από την οικία του.
 
Η αρχική περιγραφή της Αστυνομίας
Ο Γεωργίου περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής  σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και μάτια.
 
Επίσης σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, στο αριστερό του μάτι έχει ένα εκ γενετής σημάδι, ενώ σε ένα από τους δύο αστραγάλους, έχει ουλή από χειρουργική επέμβαση που έκανε στο παρελθόν.
 
Διαβάστε επίσης:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας