Τετάρτη 20 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αποφυλακίστηκε ο Κιττής, πήραν σειρά οι καταδικασθέντες του ΣΑΠΑ

  22/09/2018 16:30
Αποφυλακίστηκε ο Κιττής, πήραν σειρά οι καταδικασθέντες του ΣΑΠΑ

Αποφυλακίστηκε ο Κιττής, πήραν σειρά οι καταδικασθέντες του ΣΑΠΑ

  22/09/2018 16:30

Αέρα ελευθερίας αναπνέει από χθες ο πρώην Πρόεδρος της CYTA Στάθης Κιττής ο οποίος καταδικάστηκε σε οκταετή φυλάκιση.
 
Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Κιττής καταδικάστηκε τον Δεκέμβριο του 2014  για το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς και ήταν ο τελευταίος που απέμεινε στις Φυλακές από όσους καταδικάσθηκαν.
 
Υπενθυμίζεται ότι πριν την πρόσφατη αποφυλάκιση του Ορέστη Βασιλείου, είχε αποφυλακιστεί ο Χαράλαμπος Σουρής ενώ πέρυσι το Καλοκαίρι αποφυλακίσθηκε με προεδρική χάρη (ενόψει δεκαπενταύγουστου) το στέλεχος του ΑΚΕΛ Βενιζέλος Ζανέττος.
 
Επίσης με το parole αποφυλακίσθηκε και ο Γρηγόρης Σουρουλλάς. 
 
Επίσης αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλαν καταδικασθέντες για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ,  Σάββας Βέργας πρώην Δήμαρχος Πάφου, Φειδίας Σαρίκας Πρώην Δήμαρχος και βουλευτής της ΕΔΕΚ, Βάσος Βασιλείου Δημοτικός σύμβουλός του ΑΚΕΛ στην Πάφο και ο Ευτύχιος Μαληκκίδης πρώην διευθυντής του ΣΑΠΑ.
 
Οι τέσσερις παρουσιάστηκαν ενώπιον του Συμβουλίου αποφυλακίσεως το οποίο αναμένεται να αποφασίσει εάν θα ανάψει το πράσινο φως για την αποφυλάκισή τους.
 
Τόσο ο Στάθης Κιττής όσο και οι τέσσερις καταδικασθέντες του ΣΑΠΑ που αιτήθηκαν αποφυλάκιση στο Συμβούλιο, θα αποφυλακίζονταν σε διάφορες ημερομηνίες το 2019, ενώ επωφελήθηκαν όλοι μείωση ποινής ενός τετάρτου με τη νέα εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο του 2018, προνόμιο επωφελούνται όλοι οι κατάδικοι με την εκλογή νέου Προέδρου.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας