Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λάρνακα-Οι ύποπτοι συγκρούστηκαν με περιπολικό

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας τα ξημερώματα σήμερα, όταν τον εντόπισαν να επιβαίνει σε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από περιοχή στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε περιοχή στην Αραδίππου κινείται ύποπτο όχημα. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν ελαφρύ φορτηγό όχημα, φορτωμένο με ζάντες και ελαστικά αυτοκινήτων, να κινείται ύποπτα, ενώ σε αυτό επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Αφού τα μέλη Αστυνομίας κάλεσαν τον οδηγό του οχήματος να σταματήσει, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει. Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το φορτηγό όχημα, το οποίο και ανέκοψαν μετά από ρίψη πυροβολισμών στα ελαστικά του και αφού νωρίτερα, κατά την πορεία διαφυγής του, το φορτηγό είχε συγκρουστεί πλευρικά με υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας.

Αμέσως μετά την ανακοπή του, οι δύο επιβαίνοντες στο φορτηγό, τράπηκαν σε φυγή και ο ένας από αυτούς, ηλικίας 21 χρόνων ανακόπηκε και παρά το ότι προέβαλε αντίσταση, συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι το φορτηγό όχημα είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από περιοχή στην Αραδίππου, ενώ οι ζάντες και ελαστικά, καθώς και άλλα αντικείμενα που βρίσκονταν φορτωμένα στο όχημα επίσης αποτελούν προϊόν κλοπής.

Περαιτέρω, ο 21χρονος φέρεται, σύμφωνα με υπάρχουσα μαρτυρία, να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις διάρρηξης πρατηρίου βενζίνης και περιπτέρου που βρίσκονται στην επαρχία Λάρνακας και διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεταξύ των ημερομηνιών 29 και 30 Αυγούστου, 2018. Από το πρατήριο βενζίνης είχε κλαπεί μία μοτοσικλέτα, ενώ από το περίπτερο είχε κλαπεί χρηματικό ποσό και αριθμός πακέτων τσιγάρων.

Ο 21χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κτιρίων και κλοπής, κλοπής αυτοκινήτου, κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας, καθώς και υπόθεση τροχαίων αδικημάτων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου, ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου και ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι μαθητές από το Ριζοκάρπασο επισκέφτηκαν το πάρκο καμήλων σε μία μέρα γεμάτη διασκέδαση (pics)
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 14χρονος-Ζητά βοήθεια η Αστυνομία
Συλλήψεις Αστυνομίας και Βρετανικών Βάσεων για κροτίδες και ναρκωτικά
LIVE/Ατταλίδου: Στόχος μας μια πράσινη, προοδευτική και χωρίς διαφθορά Κύπρος
Χειροπέδες σε 39χρονο για κλοπή από αποθήκη-Κλάπηκε περιουσία πέραν των 1000 ευρώ
Ξεκινά επίσημα η προεκλογική κούρσα-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες των Ευρωεκλογών
Η ανάγκη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και οι μύθοι που καταρρίφθηκαν
Λοϊζίδης vs Παπαθεοδώρου: Ο χαρτοπόλεμος, οι κατηγορίες και η καταγγελία για κατάχρηση εξουσίας
Οι άνθρωποι της νύχτας δραστηριοποιούνται πλέον την ημέρα και η Αστυνομία αναζητά χειροκροτητές
Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές